کد مطلب: 171667
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۵۰
ایران آنلاین-کرونا آمریکایی‌ها را احمق‌تر کرده است : : مطالعات جدید محققان نشان می‌دهد کرونا آمریکایی‌ها را احمق‌تر کرده به شکلی که در تست‌های ساده شناختی بسیار ضعیف عمل می‌کنند.
 

به گزارش ایران خبر، به نقل از ساینس،‌ بر اساس مطالعه انجام شده افراد مبتلا به کرونا به حدی نگران هستند که انتخاب های بدی داشته و در تست های پردازش اطلاعات عملکرد بدتری دارند.
محققان دانشگاه مک گیل و موسسه – بیمارستان عصب شناسی مونترال اعلام کردند که آمریکایی ها با پیشرفت همه گیری مردم نسبت به ریسک حساس تر و در پردازش اطلاعات کندتر شده اند.

در این مطالعه 1500 آمریکایی بین آوریل تا ژوئن 2020 میلادی به صورت آنلاین مورد بررسی قرار گرفته اند.
محققان به این نتیجه رسیده اند که افرادی که بیشتر در مورد ویروس کرونا و اثرات آن نگران هستند، در آزمایش‌های پردازش اطلاعات بدتر عمل کرده و دید تحریف‌شده‌ای نسبت به سطوح خطر داشتند.

بدون توجه به نگرانی، محققان دریافتند که افرادی که در ژوئن 2020 مورد بررسی قرار گرفتند - تا زمانی که دولت ها اقدامات سختگیرانه ای برای قرنطینه انجام داده بودند و پوشش خبری بیماری همه گیر ثابت بود - عملکرد بدتری نسبت به گروه های قبل از همه گیری داشتند و "سرعت پردازش پایین تر، دقت تعویض کار کمتر" را نشان دادند و نسبت به ریسک حساس تر بودند.

یک مطالعه اخیر نشان داد افرادی که بیشتر نگران COVID-19 هستند، "سرعت پردازش اطلاعات را کاهش داده اند" و احمق تر عمل کرده و منفی تر بوده اند.
"کوین داسیلوا کاستانهیرا"، نویسنده این مطالعه و دانشجوی فارغ التحصیل مک گیل، در بیانیه ای که توسط دانشگاه کانادا منتشر شد، گفت: توانایی های شناختی اساسی که در اینجا اندازه گیری می شوند برای زندگی سالم روزانه و تصمیم گیری بسیار مهم هستند.

اختلالات مرتبط با نگرانی مشاهده شده در اینجا نشان می دهد که تحت دوره های استرس بالا، مانند یک بیماری همه گیر جهانی، توانایی ما برای فکر کردن، برنامه ریزی و ارزیابی خطرات تغییر می کند. درک این تغییرات بسیار مهم است زیرا مدیریت موقعیت های استرس زا اغلب بر این توانایی ها متکی است.

در این مطالعه از شرکت کنندگان خواسته شد تا سطح نگرانی خود را ارزیابی کنند و یک آزمون پردازش اطلاعات را تکمیل کنند که در آن آنها باید جفت ارقام و نمادها را طبق یک قانون ثابت مطابقت دهند.
برای اندازه‌گیری اولویت‌های ریسک، محققان از یک «تکلیف انتخاب اقتصادی کلاسیک» استفاده کردند که در آن شرکت‌کنندگان مجبور بودند یک سری انتخاب فرضی بین یک گزینه «معین» مانند برنده شدن ۷۵ دلار و یک گزینه «خطرناک» مانند شانس برنده شدن ۲۵ درصد انجام دهند.

نویسندگان می‌گویند: «افرادی که نگرانی‌های مرتبط با همه‌گیری را بیشتر گزارش می‌کنند، نسبت به سطح خطر توصیف شده حساس‌تر به نظر می‌رسند».
"داسیلوات" افزود: با این حال، ما نتوانستیم شواهدی پیدا کنیم که نشان دهد نگرانی بیشتر با ریسک گریزی یا ضرر گریزی مرتبط است. درعوض، متوجه شدیم که نگرانی همه‌گیر، تمایل افراد به تحریف سطوح خطر توصیف‌شده را پیش‌بینی می‌کند.

نویسندگان پیشنهاد کردند که پاسخ‌دهندگان مضطرب‌تر ممکن است نسبت به ریسک حساس‌تر باشند، زیرا احتمال بیشتری برای جستجوی اطلاعات دارند و در نتیجه در معرض رسانه‌ها قرار می‌گیرند که اغلب در مورد خطر بحث می‌کنند.

داده‌های جمع‌آوری‌شده در طول همه‌گیری با نتایج آزمایش‌های مشابهی که توسط افراد مختلف قبل از همه‌گیری انجام شده بود، مقایسه شد.مردم در زمان استرس ناشی از کرونا سرعت پردازش کندتر، توانایی کمتر برای حفظ اهداف در ذهن را داشتند و نسبت به خطرات حساس‌تر از کسانی که در موج اول بودند، عمل کردند.

بر اساس این مطالعه، "عملکرد کار با اختلال مداوم ممکن است منعکس کننده تاثیر قرار گرفتن طولانی مدت (به عنوان مثال مزمن) در معرض استرس یا تغییر در منابع نگرانی باشد."
دکتر مادلین شارپ، نویسنده این مطالعه، می‌گوید گام بعدی بررسی این موضوع است که چرا برخی از افراد نسبت به سایرین نسبت به استرس حساس‌تر هستند.

Omicron کمتر به ریه ها آسیب می‌رساند

/

 

 

 

منبع : ایران آنلاین