۱
 
از دیدگاه پدافند غیر عامل

سزارین بی مورد یک تهدید زیستی مزمن

زهرا عابدی
کد مطلب: 47504
 
تاریخ انتشار : جمعه ۶ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۳
آموزش های مناسب مادران باردار و تشویق آنان به زایمان طبیعی یک دفاع زیستی مهم در مقابله با تهدید زیستی سزارین بی مورد می باشد.
 
متاسفانه فرهنگ غلط انتخاب سزارین بدون علت از بیش از 30 سال قبل وارد کشور گردید. البته ورود این فرهنگ با تزریق ویروس نمای ترس از به زایمان طبیعی به گونه ای کاملا" هدفمند از کشورهای اروپایی و غربی وارد گردید. یعنی با به کارگیری یک عامل بیو سایکولوژیکی ( زیست – روانشناختی) نگرش مادران جوان نسبت به زایمان طبیعی کاملا" تغییر نمود و موضوع به سمتی کشانده شد که خود ، ناآگاهانه سزارین را به عنوان شیوه مناسب زایمانی انتخاب نمودند.

تعاریف حوزه پدافند غیر عامل :
1. پدافندغیرعامل: به بیانی ساده هراقدامی است که انسان و هرچه متعلق به وی می باشد (جان، مال و...) را از گزند تهدیدات درامان می دارد، اما کلیه این اقدامات فاقد استفاده از هرگونه جنگ افزار است.
2.  بیو تروریسم : بر اساس تعریف پلیس بین الملل درسال 2007 عبارت است از منتشر کردن عوامل بیولوژیکی یا سمی با هدف کشتن یا آسیب رساندن به انسان‏ها، حیوانات و گیاهان با قصد و نیت قبلی و به منظور وحشت آفرینی ، تهدید و وادار ساختن یک دولت یا گروهی از مردم به انجام عملی یا برآورده کردن خواسته‏ای سیاسی یا اجتماعی.
3. دفاع زیستی : یکی از حوز ه های نوین پدافند غیرعامل است که به نوعی تفکر کارشناسان پدافندغیرعامل را از روش های معمول آن به حوزه جدیدی باز کرده است.
4. جنگ بیولوژیک : عبارتست از استفاده از عوامل بیولوژیک، اعم از باکتریها، ویروسها ، گیاهان، حیوانات و فراورده های آنها به منظور اهداف خصمانه ولی در عمل، واژه " بیوتروریسم" هم به معنی ارعاب و هم به مفهوم جنگ بیولوژیک، مورد استفاده قرار می گیرد.
5. پروژه یوژنیکس یا همان علم بهنژادی: در این راستا پروژه‌ها و برنامه‌های متنوعی به کار گرفته شده است، از جمله «عقیم و نازا کردن» زنانی که عموماً در سنین باروری قرار دارند، «مقطوع‌النسل کردن» مردان، به اجرا گذاردن برنامه‌هایی از قبیل «تنظیم خانواده» و شعارهایی مثل: جمعیّت کمتر و زندگی بهتر(!)،

هرچند بیوتروریسم، یکی از معضلات نوپدید بهداشت عمومی و عامل تهدید کننده کنترل عفونت، به حساب می آید و طی دهه آخر قرن بیستم، واژه های مرتبط با آن نظیر حمله بیولوژیک (Biologic attack)، جنگ افزار بیولوژیک، دفاع بیولوژیک) (Biologic defense و آموزش دفاع بیولوژیک (education Bio defense) برای اولین بار به فرهنگ واژه های پزشکی و بهداشت، افزوده شد ولی واقعیت این است که افکار و اعمال بیوتروریستی همواره در اقوام مهاجم، افراد افزون طلب و رقبای سیاسی ـ اقتصادی از یک طرف و افکار مدافعه گرانه یا تلافی جویانه در افراد، ارتش ها و دولت ها و شخصیت های مورد تهدید، از طرف دیگر، از هزاران سال قبل وجود داشته و گاهی ظاهر افسانه گونه و باورناکردنی به خود گرفته است.
 
چرا سزارین بی مورد یک جنگ بیولوژیک در راستای اجرای پروژه یوژنیکس است؟
سران سازمان‌های مخفی انگلیس و آمریکا با مدیریت رژیم صهیونیستی، از طریق طرح پروژه یوژنیکس همه تلاش خود را مصروف عقیم سازی مردم جهان کردند و با همه قوا این پروژه را به کشورهای شرقی و مذهبی تحمیل کردند. در جنگ بیولوژیک ایجاد عوارض و بیماری در جامعه هدف مد نظر می باشد و عوارض سزارین نیز در چهار محور ذیل قابل بحث می باشد:

الف: عوارض مادری : احتمال خونریزی بیشتر بعد از زایمان ، عوارض ناشی از بیهوشی ، عفونت ، نازایی ثانویه ، درد ناشی از محل جراحی ، مشکلات ادراری، افزایش طول مدت اقامت بیمار در مرکز درمانی، افزایش مشکلات روانشناختی بویژه افسردگی بعد از زایمان و......
ب: عوارض جنینی – نوزادی : عوارض تنفسی ، زردی ، عفونت و... به گونه ای که میزان بروز بیماری آسم ، آلرژی ، دیابت و سندرم مرگ ناگهانی نوزاد  به سه برابر می رسد.
ج: عوارض جمعیت شناختی : با کاهش نرخ باروری و همچنین افزایش میزان نازایی ثانویه ناشی از چسبندگی هایی که سزارین به عنوان یک جراحی بزرگ شکمی – لگنی ایجاد می نماید ، افزایش جمعیت سالمندی به وجود می آید که خود یک عارضه مهم جمعیت شناختی است.
د: عوارض اقتصادی : از نظر اقتصاد درمان ، هزینه های انجام سزارین حداقل چهار برابر زایمان طبیعی می باشد.

با نگاهی به عوارض ذکر شده به این نتیجه می رسیم انجام سزارین های بی مورد به جامعه ای سالمند با رشد جمعیت منفی و با میزان بالای جمعیت آسمی و دیابتی منتهی می گردد که هزینه های گزاف انجام سزارین های بدون علت را نیز به دوش می کشد و آیا این چیزی جز یک تهدید زیستی مزمن و در راستای مقطوع النسل شدن جامعه می باشد؟

نتیجه :
آموزش های مناسب مادران باردار و تشویق آنان به زایمان طبیعی یک دفاع زیستی مهم در مقابله با تهدید زیستی سزارین بی مورد می باشد. ضروری است با تقویت مراکز زایمانی کشور و نگاهی ویژه به پدیده زایمان فیزیولوژیک ، زیر ساخت های مناسبی جهت انتخاب آگاهانه زایمان طبیعی توسط مادران باردار ایجادگردد و در این راستا با انجام آموزش های منسجم توسط گروه های درمانی ( گروه مامایی ، متخصصین زنان و متخصصین اطفال و..) به این مهم دست یافت و ویروس نمای ترس از زایمان و نگرش منفی نسبت به زایمان طبیعی که از سالها قبل با برنامه ریزی بلند مدت توسط کشورهای متخاصم وارد کشور عزیزمان گردیده است را از بین برده و با تکیه بر منویات مقام معظم رهبری جامعه ای سالم ، پویا و با نرخ رشد باروری متناسب داشته باشیم .
 
 
محمد علی ابن علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۰۹-۰۶ ۲۰:۱۴:۳۲
واقعا مفید بود. متشکرم.