کد مطلب: 44613
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۱۸
کنسانتره میوه یکی از محصولات در فرآوری میوه ها از جمله انار، آلبالو و غیره است که شکلی از ماده است و اکثر اجزای اصلی تشکیلدهنده یا حلال آن را حذف کردند.
به گزارش
ایران خبر، کنسانتره میوه یکی از محصولات در فرآوری میوه ها از جمله انار، آلبالو و غیره است که شکلی از ماده است و اکثر اجزای اصلی تشکیلدهنده یا حلال آن را حذف کردند.
معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب موجود در آبمیوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره، کنسانتره تشکیل میشود.
فایده تولید کنسانتره این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحتتر و با صرف هزینهٔ کمتر صورت میگیرد، به علاوه کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب)، به حالت اولیه خود برگردانده و مصرف میکنند.
در این روش در واقع از میوهها اسانس یا عصاره تهیه مینمایند و از مخلوط نمودن این اسانس با شکر و آب، انواع آبمیوه را تهیه میکنند.
ساوه نیز به عنوان قطب تولید بهترین انار جهان یکی از مراکز تولید کنسانتره انار است که شرکت مهد طیبات در این زمینه فعالیت می کند.