کد مطلب: 187595
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۴۷
ایسنا/خراسان رضوی
 
به گزارش ایران خبر، به نقل از ویفروم، ۳.۸ درصد از کل ساعات کاری تا سال ۲۰۳۰ ممکن است به دلیل دمای بالای آب و هوا از بین برود. کیفیت پایین‌هوا، آفات ناقل بیماری، سیل و آتش‌سوزی بر کارگران تأثیر می‌گذارد و منجر به از دست دادن شغل می‌شود.

بر اساس گزارش سازمان بین‌المللی کار، تنها در هفت سال، تا ۳.۸ درصد از کل ساعات کاری در سراسر جهان ممکن است به دلیل دمای بالای آب و هوا از بین برود که این رقم معادل ۱۳۶ میلیون شغل تمام وقت و زیان اقتصادی ۲۴۰۰ میلیارد دلاری است.

البته تنها کارکنان اداری نیستند که عمدتاً تحت تأثیر این مورد خواهند بود، بلکه کارگران در فضای باز، امدادگران و افرادی که در محیط‌های داخلی گرم کار می‌کنند نیز تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.

پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۱۳ میلیون شغل در ایالات‌متحده در برابر اثرات شدید آب و هوا و گذار اقتصادی، آسیب‌پذیر هستند.

بیماری‌های ناشی از گرما و گرمازدگی خطرات آشکاری برای کارگرانی است که در معرض گرمای شدید قرار دارند اما خستگی ناشی از کار در دمای گرم نیز خطرناک است زیرا احتمال خطا را افزایش می‌دهد که در برخی مشاغل می‌تواند منجر به جراحت یا مرگ شود.

ابتلا به بیماری‌های تنفسی با تشدید بحران آب و هوا و عدم کیفیت هوا بدتر می‌شود، در عین حال، افزایش دما، طول فصل بهار و تابستان را تغییر می‌دهد که به نوبه خود مسائلی را برای برخی از کارگران در فضای باز تشدید می‌کند.

منبع : خبرگزاری ايسنا