ایران خبر- در این مقاله قصد داریم برای شما در رابطه با شکایت از بنیاد شهید در دیوان عدالت اداری تهران مطالبی را بیان کنیم که می تواند بسیار کارآمد و مهم باشد دعوت می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر به انتهای مقاله با ما همراه باشید.
دیوان عدالت اداری به چه منظور تشکیل شده است؟
به طور کلی هر زمان که حقوق مردم توسط برخی از نهادهای مختلف همچون دولتی و عمومی به هر دلیلی به طور کامل رعایت نشده باشد لازم است مرجع بالاتری نسبت به این سری از مشکلات رسیدگی کامل را داشته باشند که این کار توسط دیوان عدالت اداری امکان پذیر خواهد به طور کلی می توان اینگونه بیان کرد دیوان عدالت اداری به عنوان مهمترین مرجع شناخته شده که می تواند در سریع ترین زمان ممکن به شکایت های مردم نسبت به دستگاه های اداری و اجرایی اقدامات لازم را انجام دهد. با توجه به اصل ۱۷۳ قانون اساسی رئیس قوه قضاییه به صورت کامل روی این موارد نظارت خواهد کرد و همچنین این دیوان از شعب بدوی، تجدید نظر، هیئت عمومی و هیئت تخصصی تشکیل شده است.
در حقیقت می توان اینگونه بیان کرد که هدف اصلی از تشکیل این مرجع دفاع از حقوق مردم و همچنین برقرار کردن عدالت به طور کامل می باشد. دیوان عدالت اداری از این امکان نیز برخوردار بوده تا آیین نامه های مغایر با قوانین کشور و احکام دری را در صورت تشخیص به طور کامل باطل کند.
چرا جلسات دادگاه در دیوان عدالت اداری به صورت غیر حضوری برگزار می شود؟
با توجه به شیوع پیدا کردن بیماری و همچنین مشکلاتی که بر اثر هرج و مرج قبل دستگاه قضایی نیز تصمیم گرفت ۱۵۰ دفتر الکترونیک قضایی را برای دریافت دادخواست های مردم ایجاد کند که این موضوع شامل دیوان عدالت اداری نیز شده و در سال ۹۷ این امکان برای مردم فراهم شد تا بتوانند داد خواست های بدوی خود را در این دفاتر ارائه دهند.
لازم به ذکر است این نکته را بیان کنیم تا قبل از ایجاد دفاتر الکترونیک قضایی چنانچه مردم نسبت به رای دیوان اعتراضی داشتند و احتیاج به تجدید نظرخواهی بود باید به دفاتر استانی دیوان و یا به دبیرخانه مرکزی دیوان عدالت اداری تهران مراجعه می کردند اما این دفاتر الکترونیکی باعث شد تا بتوانند درخواست خود را از این طریق به تمامی نقاط مختلف کشور ارسال کنند.
برای بسیاری از مردم این سوال به وجود آمده است که آیا در هنگام مراجعه حضوری پرونده آن هاست سریعتر مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت و در پاسخ لازم است بگوییم تمامی مراحلی که در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی صورت می گیرد به طور کامل در دبیرخانه نیز ثبت می شد که تصمیم نهایی بر این بود دبیرخانه را نیز به طور کامل مسدود کنند، اما چنانچه دادخواستی از طریق دفاتر الکترونیکی وارد مجموعه شود مانند روال فرایند حضوری بوده و در صورت عدم مراجعه هیچ نوع اتفاق خاصی رخ نمی دهد و پرونده نیز به طور کامل مورد بررسی و رسیدگی قرار خواهد گرفت.
شکایت از بنیاد شهید در دیوان عدالت اداری تهران
انجام مراحل و تنظیم دادخواست برای شکایت از بنیاد شهید در دیوان عدالت اداری ممکن است مدت زمان طولانی طول بکشد و همین دلیل اولین پیشنهاد ما برای تمامی افرادی که قصد انجام این کار را دارند در میان گذاشتن این موضوع با یک وکیل مجرب و با تجربه می باشد چرا که وکلا معمولاً می توانند شما را به بهترین نحو ممکن در رابطه با مرحله به مرحله انجام شکایت راهنمایی کند و همچنین از این امکان برخوردار هستند که با ارائه مدارک به جای شاکی دادخواست و شکایت را تنظیم کرده و همچنین پیگیر پرونده شود البته لازم است میزان اختیارات وکیل به طور کامل در وکالتنامه ثبت شود.
به طور کلی مدت زمانی که می توانید شکایت از بنیاد شهید به دیوان عدالت اداری را انجام دهید و همچنین اعلام تصمیم و رای قطعی مراجع اداری برای افراد متفاوت می باشد و برای آن دسته که در داخل کشور ساکن بوده و زندگی می کنند حدود ۳ ماه و سایر افرادی که خارج از کشور و مقیم سایر کشورهای دیگر هستند حدوداً شش ماه ابلاغ رأی یا تصمیم قطعی طول می کشد پس از این زمان امکان اعتراض به رای و همچنین تجدید نظر دیوان عدالت اداری امکان پذیر خواهد شد.
مشاور رایگان وکیل دیوان عدالت اداری
مشاور رایگان وکیل دیوان عدالت اداری یکی از اموری است که بسیاری از موسسات حقوقی از جمله موسسه گروه وکالت پایتخت به مراجعین خویش ارائه مینمایند؛ تجربه نشان دهنده آن است که مشورت با یک وکیل حرفهای و آگاه باعث ایجاد احساس اطمینان خاطر در وجود موکل شده قدرت و توانایی او را برای احقاق حق خویش از دیوان عدالت اداری چندین و چند برابر مینماید. شما از طریق مشاوره رایگان حضوری و تلفنی، میتوانید به خوبی تمامی قدمهایی که برای ثبت شکایت خود و رسیدگی به آن را در پیش دارید بررسی نمایید و در نهایت به موفقیتهای بسیار خوبی در این زمینه دست پیدا کنید.
وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت:
با توجه به ماده ۲۵۱ قانون مالیات های مستقیم اداره امور مالیاتی و مودی پس از اعلام کردن رای قطعی از سوی دادگاه این امکان برای آن ها فراهم کند که به مدت یک ماه به شورای عالی مالیاتی اعتراض خود را ارائه دهند و تقاضای نقض رای و همچنین تجدید نظر و رسیدگی مجدد را داشته باشند. چنانچه این فرصت قانونی به هر دلیلی به اتمام برسد لازم است که حتماً جهت ادامه کار یک نامه به وزیر اقتصاد و دارایی با موضوع شکایت و همچنین تجدید نظر در رای و رسیدگی به آن ارسال شود.
پس از پشت سر گذاشتن این مرحله وزیر از این امکان برخوردار خواهد بود با توجه به اختیاراتی که به همراه دارد پرونده را به یک هیئت سه نفره که تمامی اعضای هیئت را نیز خود وزیر انتخاب کرده ارجاع دهد توجه داشته باشید پیگیری تمامی این مراحل و همچنین ارائه دادخواست باید با کمک یک وکیل مجرب و کار آزموده نسبت به مالیات انجام شود چرا که شما با وجود وکیل می توانید نتیجه بهتر و مناسب تری را به دست آورید.
ویژگی های وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری:
در وهله اول لازم است در رابطه با ویژگی های وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری بیان کنیم که باید از دانش و تخصص بسیار بالایی در حوزه های مالیات و دیوان عدالت اداری برخوردار باشد.
شاید به خوبی این نکته را بدانید که تمامی وکلا از این امکان برخوردار می باشد که در تمامی رشته های مختلف قضایی وکالت را به عهده بگیرند، اما در این میان آن دسته از وکلایی که تاکنون به صورت ویژه تنها در پرونده های مالیاتی مشغول به کار بوده و آن ها را به عهده گرفتند از تجربه بالاتری برخوردار هستند چرا که در طول چندین سال مختلف تنها پروندههایی را به عهده گرفتن که در حوزه مالیات بوده است.
در مطالب فوق نیز گفته شد که رسیدگی به شکایت ها در شعبه های دیوان عدالت اداری به صورت غیر حضوری انجام خواهد شد و وکیل باید این توانایی را داشته باشد به گونه ای شکایت را تنظیم کند که دلایل و ادله کافی در دست داشته و به کمک آن ها متقاعد کردن دیوان را جهت نقض رای صادر شده از قبل ارائه دهد.
بهترین قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری
در دیوان عدالت اداری، قاضی به عنوان یک مقام بلند پایه و مهمترین مسئول رسیدگی کننده به پرونده مرتبط با شکایت مردم از مراکز دولتی و اجرایی و حتی قضائی در شعبات مختلف از این دیوان فعالیت دارد و هر روز چندین پرونده در این باره را مورد بررسی قرار میدهد. لذا پس از بازنشسته شدن، تجارب بسیار زیادی در این زمینه داشته و میتواند آن را در اختیار عموم مردم قرار دهد. به همین دلیل است که افراد همواره تمایل دارند که با
بهترین قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری مشورت نمایند و اطلاعات بیشتری از روند و چگونگی رسیدگی به پروندهها در شعبات مختلف از این دیوان به دست آورند.
پیگیری دادخواست دیوان عدالت اداری:
پیگیری دادخواست دیوان عدالت اداری نیز مانند سایر کارهای مربوط به مرجع قضایی دارای یک سری قواعد خاص و مخصوص به خود می باشد که در این رابطه وکیل پایه یک دادگستری با توجه به تجربه ای که به همراه دارد می تواند جهت نتیجه گیری سریع و رسیدن به موفقیت نسبت به حل و فصل پرونده و مشکل موکل خود باید روی تمامی قواعد مربوطه به صورت کاملاً دقیق تسلط داشته و همچنین آن ها را به صورت کامل اجرا کنند.
در ماده ۱۶ قانون تشکیلات و همچنین آیین دادرسی دیوان عدالت اداری این گونه بیان شده که رسیدگی به تمامی پرونده ها در دیوان مستلزم به تقدیم دادخواست می باشد و همانطور که می دانید این دادخواست حتماً باید به زبان فارسی باشد.
تبصره: در بسیاری از مواقع پروندههای وجود دارد که با صدور قرار عدم صلاحیت روبه رو بوده و این مورد از سوی مراجع قضایی به دیوان ارسال خواهد شد که در چنین مواردی به هیچ عنوان احتیاجی به تقدیم دادخواست و همچنین پرداخت کردن هزینههای مربوط به دادرسی نخواهد بود
با توجه به مطالب فوق لازم است در رابطه با پیگیری دادخواست دیوان عدالت اداری نیز بیان کنیم که این دادخواست باید مرحله به مرحله و کاملاً درست انجام شود. در وهله ی اول لازم است دادخواست روی برگه های مخصوص به این کار و حتماً به زبان فارسی نوشته و نگارش شود.
همچنین لازم است مشخصات شاکی و طرف شکایت به صورت کامل و همچنین صحیح نوشته شود این امکان وجود دارد که شاکی شخص حقیقی یا حقوقی باشد در چنین شرایطی از مشخصات هویتی به همراه آدرس به طور دقیق باید وجود داشته باشد.
سخن پایانی:
در مطالب فوق سعی کردیم در رابطه با شکایت از بنیاد شهید در دیوان عدالت اداری و همچنین دلیل حضوری برگزار نشدن این دادگاه و سایر موارد نام برده شده توضیحاتی را بیان کنیم و همچنین به توضیح این موضوع پرداختیم که برای پیگیری دادخواست خود لازم است از وکیل ماهر و مجرب جهت پیش بردن کارها به بهترین نحو ممکن راهنمایی دریافت کنید. فراموش نکنید که برای ارائه دادخواست باید تمامی اطلاعات لازم را در اختیار وکیل قرار دهید تا با تکیه بر دانش خود بتواند بهترین مسیر برای شکیات را در اختیار شما قرار دهد.
توجه داشته باشید که در برخی مواقع تنها تجربه و تبحر وکیل می تواند راه موفقیت باشد و همین امر سبب شده که ما
گروه وکلای پایتخت را به شما معرفی کنیم که با بهره گیری از حضور برترین وکلای پایه یک با تجربه می تواند مسئولیت شکایت هر پرونده ای را بر عهده بگیرد و با تکیه بر تجارب و مهارت های لازم تمامی موانع را بر طرف سازد، پس اگر به دنبال موفقیت صد در صدی هستید مجموعه حرفه ای گروه وکلای پایتخت را فراموش نکنید.