چرا ارز ترجیحی همچنان پابرجاست؟ تحلیل دلایل اقتصادی و سیاسی تداوم این سیاست
وی با بیان اینکه دستگاه قضایی در اجرای عدالت هیچ تعارف و مماشاتی نخواهد داشت، افزود: در این پرونده دادگاه، شرکت ملی گاز خطوط شمال و شمال شرق ، اداره کل راه و شهرسازی، امور آب منطقهای و اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان را به علت رعایت نکردن نظامات، مقررات و نکات ایمنی منجر به مرگ سه نفر، به ترتیب هر کدام ۶۵ ، ۲۰ ، ۱۰ و ۵ درصد، مقصر شناخت و به پرداخت دیه محکوم کرد.
رئیس کل دادگستری استان گلستان با تاکید بر اینکه رای دادگاه بدوی در دادگاه تجدیدنظر استان نهایی شد و هم اکنون در مرحله اجرای احکام قرار دارد، خاطرنشان کرد: بررسی چندباره نظرهای کارشناسی به علت اعتراض دستگاههای اجرایی علت طولانی شدن روند بررسی این پرونده و صدور کیفرخواست بود.
به گزارش ایران خبر، در سیل مرداد ۱۳۹۶ دهنه زرین گل علی آبادکتول، یک زوج جوان و فرزند سه ساله آنها گرفتار سیلاب شده و جان باختند.