کد مطلب: 161104
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۰۹
رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: در انتخابات شورای چهارم روستاها ۴۱۹۶ داوطلب، شورای پنجم ۴۳۴۳ داوطلب بوده و در شورای ششم نیز ۵۲۰۹ داوطلب برای انتخابات شورای روستاهای استان تهران ثبت نام قطعی شدند.
 

به گزارش ایران خبر، شکراله حسن بیگی در هفدهمین جلسه ستاد انتخابات استان تهران گفت: مطابق تقویم زمان بندی؛ ثبت نام ۵۹۷ داوطلب برای انتخابات میاندوره ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران قطعی شده و با تشکیل جلسات متعدد بررسی صلاحیت ها توسط هیئت اجرایی انجام شده است. از میان ۵۹۷ داوطلب ثبت نام شده قطعی در حوزه انتخابیه تهران، ۵۶۰ داوطلب توسط هیئت اجرایی تایید شده است که حدود ۹۴ درصد را شامل می شود.
 

وی با اشاره به ثبت نام داوطلبان شوراهای روستا عنوان کرد: داوطلبان استقبال خوبی از ثبت نام ششمین دوره شوراهای روستا داشتند و براساس پیش بینی ها مقرر شد؛ در ۵۳۱  روستای استان تهران انتخابات شورا برگزار شود و با توجه به اینکه برخی روستاهای شهرستان فیروزکوه مطابق قانون به حد نصاب نرسید، در نهایت داوطلبان ۵۱۹ روستا ثبت نام قطعی شدند و ۴۸۰ روستای استان تهران در این دوره از انتخابات، شورا دارند و ۳۹ روستا در این دوره اضافه شده اند.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه مجموعا ۱۷۶۷ کرسی برای شوراهای سه نفره و پنج نفره در روستاهای استان تهران وجود دارد، تصریح کرد: ۵۲۰۹ داوطلب برای شوراهای روستا ثبت نام قطعی شدند که میانگین میزان استقبال ۳.۳۱ درصد است. از تعداد ۵۲۰۹ داوطلب برای انتخابات شوراهای روستای استان تهران، ۴۶۲۰ داوطلب از میان آقایان،  ۵۸۹ داوطلب از بانوان، ۱۵۰۷ داوطلب دارای سابقه عضویت شورای روستا هستند. در انتخابات شورای چهارم ۴۱۹۶ داوطلب، شورای پنجم ۴۳۴۳ داوطلب بوده و در شورای ششم نیز ۵۲۰۹ داوطلب برای انتخابات شورای روستاهای استان تهران ثبت نام قطعی شدند.

وی افزود: براساس اینکه وضعیت تداوم ویروس کرونا در کشور پیش بینی شده است و مطابق قانون انتخابات باید در روز ۲۸ خردادماه برگزار شود، پیشنهاد تشکیل کمیته بهداشتی در ستاد انتخابات عنوان شده است.کمیته بهداشت ستاد انتخابات استان تهران به ریاست رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شده است و متناظر شهرستانی آن نیز به ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان های استان تهران، تشکیل خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص بهداشتی و ضرورت پشتیبانی علمی؛ لازم است پیام های بهداشتی و هشدار دهنده به عوامل اجرایی انتخابات، فرمانداران، بخشداران، معاونان سیاسی و نمایندگان فرمانداران که در روز برگزاری انتخابات نقش مهمی به عهده دارند، ارسال شود. بازدید و بررسی شعب اخذ رای در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و حضور کارشناسان بهداشتی در شعب برای روز برگزاری انتخابات، پیش بینی شده است.

منبع : خبرگزاری ايسنا