ایران خبر بررسی می کند؛

حسودی کردن ممنوع

کد مطلب: 39387
 
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۰۰
حسادت نوعی کم بینی و احساس ترس و حقارت است که در افراد نمود پیدا می کند. برخی افراد در زندگی دچار عدم موفقیت می شوند. این عدم موفقیت که با ترس همراه است گاهی در کار، زندگی اجتماعی، تحصیل، ظاهر، ارتباط با افراد و دیگر موارد زندگی افراد تاثیرات بسیار مخربی دارد.
 
حسادت ممنوع!
حسادت نوعی حس است که مضرات زیادی را برای انسان در پی دارد. باید بدانیم از این حس بد و منفی چگونه فاصله بگیریم زیرا بسیار مخرب و بی فایده ای است.

حسادت نوعی کم بینی و احساس ترس و حقارت است که در افراد نمود پیدا می کند. برخی افراد در زندگی دچار عدم موفقیت می شوند. این عدم موفقیت که با ترس همراه است گاهی در کار، زندگی اجتماعی، تحصیل، ظاهر، ارتباط با افراد و دیگر موارد زندگی افراد تاثیرات بسیار مخربی دارد.

گاهی افراد احساس می کنند از دیگران "کمتر" هستند همین حس در آنها باعث می شود حسادت را جایگزین رقابت کنند و احساس خوب و خوشایندی از زندگی خود ندارند و دائم در حال گله و ناراضی بودن از شرایط خودشان هستند.

از موفقیت دیگران خوشحال شویم
برخی افراد در زندگی فقط به دنبال موفقیت های دیگران هستند و با حرص و حسادت خاصی درباره آنها صحبت می کنند، در صورتی که اگر آن فرصت را برای بدست آوردن موفقیتی در کار یا زندگی خود صرف کنند قطعا نتیجه خوبی در پی خواهد داشت. تا زمانی که احساس منفی و بد نسبت به دیگران در زندگی باشد کسب موفقیت ها کمرنگ می شود و انرژی و حس های منفی به انسان باز می گردد.

همه موفقیت ها در زندگی به انرژی و احساسات افراد بستگی دارد. اگر به خاطر شادی دیگران ناراحت شویم این حس اصلاً حس خوبی نیست، بنابراین نمی‌توانیم خوبی را جذب کنیم. آن زمان که به خاطر موفقیت دیگران شاد شویم حس خوبی را بدست آورده ایم، پس باید این احساس و انرژی های خوب را بین خود و دیگرن ایجاد کنیم تا کمک بیشتری به موفقیت ها در زندگی شود.
 
از تجربیات مثبت موفقیت کسب کنیم
تشویق کردن از انسان های موفق و مشورت با آنها درباره کارهایشان اثرات خوبی خواهد داشت. با پرهیز از حسادت و استفاده از تجربیات افراد موفق انسان راه های پیشرفت بهتر و بیشتری پیش رو خواهد داشت.

افراد با کسب تجربیات مثبت دیگران می توانند خود را در آستانه آن تجربیات قرار دهند. متاسفانه برخی با دیدن دوستی که شغل عالی با درآمدی فوق‌العاده دارد، ممکن است خیلی راحت دچار ناراحتی و حسادت شوند. اما اگر با کمی تفکر و تامل از جهتی مثبت به این قضیه نگاه کنند که این چنین شغل‌هایی هست و آنها می توانند هدفمند به سمت آن بروند احساس بهتری بدست می آورند. با استفاده از امکانات بسیار زیادی که در هستی وجود دارد راه های خوبی برای پیشرفت و موفقیت پیش روی انسان ها وجود دارد.

واقعیت زندگی این است که افراد در زندگی بر این باور باشند که استفاده فرصت برای همه به صورت یکسان وجود دارد، فقط باید نحوه و زمان استفاده از آن را بدانند تا به بهترین موفقیت دست پیدا کنند. "فقط باید به دنبال هدف باشند". افراد حسود چون دچار خود کم بینی هستند همیشه برای انجام کارها در زندگی دچار ترس و واهمه می شوند و از انجام دادن آن بیم دارند، هم چنین این افراد عدم موفقیت خود را مبنی بر بی فکری، حسادت و تلاش نکردن خود نمی دانند و دائم درگیر این هستند که کسی را به عنوان مقصر و سّد راه خود معرفی کنند.
 
 
حسادت و از دست دادن روابط خانوادگی و دوستی
در بسیاری از مواقع حسادت بین افراد خانواده رخ می دهد و همین امر باعث تیره شدن روابط خانوادگی می شود. گاهی تحقیر شدن در خانواده نسبت به فرزند باعث اختلاف و حسادت بین خواهر و برادر می شود و روابط آنها را خدشه دار می کند. گاهی حسادت بین دوستان هم باعث از بین رفتن و کمرنگ شدن ارتباط می شود. فرد حسود از نظر روحی مدام درگیر و ناراحت است و عذاب فکری دارد زیرا با خوشحالی دیگران ناراحت می شود و عدم کنترل بر این رفتار وی باعث اذیت و آزار خود و اطرافیان می شود، وقتی اطرافیان افراد حسود دیگر نتوانند به معاشرت و ارتباط خود ادامه دهند آن فدر احساس حقارت و تنهایی می کند و در جای از زندگی متوجه می شود که کسی را برای معاشرت و روابط اولیه اجتماعی در کنار خود ندارد.
 
افراد حسود سالم نیستند
اشخاص حسودی که دائما کوله باری از ترس، استرس،حسادت،حقارت و نارحتی را با خود حمل می کنند و هیچ گونه رضایتی از زندگی خود ندارند خیلی زودتر از دیگر افراد در معرض بیماری ها قرار می گیرند. این افراد خیلی سریع تر از دیگران دچار آلزایمر سپس بیماری های قلبی، دیابت، سردردهای مزمن و مرگ زود هنگام می شوند. پس با  سالم و درست زندگی کردن می توان عمر مفیدی هم برای و هم برای دیگران داشته باشیم.
 
حسادت در زندگی مشترک
متاسفانه افراد زیادی هستند که با حسادت ها و رفتارهای نابجا در زندگی مشترک باعث از بین رفتن آن زندگی شده اند. حسادت در برخی افراد از کمبودها، تحقیر شدن ها، بی توجهی و بی مهری  که در زندگی کودکی داشته اند بروز پیدا می کند. افراد حسود در زندگی مشترک با همان حسادت توام با ترس اوقات زندگی را تلخ می کنند زیرا دائم در این فکر هستند که مراقب همسرشان باشند و یا با کنترل های از راه دور می خواهند به نوعی تسلط کامل بر رفتار و کردار همسر خود داشته باشند تا مبادا دچار بی همسری شوند! این افراد از نوعی بی اعتمادی و عدم اطمینان نسبت به اطرافیان خود نیز رنج می برند.
 
انتخاب تنهایی آخرین گزینه افراد حسود
فرد حسود با تفکرات منفی و غلطی که در ذهن خود دارد و ترس و هراسی که مدام با آن درگیر است در نهایت تنهایی را برای خود انتخاب می کند. زیرا با حسادتی که نسبت به دیگران داشته تمامی فرصت ها و موقعیت های زندگی خود را از دست داده، هم چنین معاشران وی هم از او دست کشیدند پس وقتی کسی برای هم صحبتی و حمایت نداشته باشد مجبور به انتخاب تنهایی است. در اینجاست که می بینیم شخص حسود همه چیز خود را از دست داده و کنج عزلت را برگزیده است.

 
کلام آخر این است؛ "خوشبختی را دریاب وقتی یافتی زهی سعادت".
 
 

گزارش از مه جبین محمدی - ایران خبر