کد مطلب: 25038
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۶
مهدی هاشمی برای ابلاغ حکم به دادگاه انقلاب احضار شد.
مهدی هاشمی برای ابلاغ حکم به دادگاه انقلاب احضار شد
 



به گزارش  ایران خبر ، مهدی هاشمی برای ابلاغ حکم پرونده خود، به شعبه 28 دادگاه انقلاب تهران احضار شده است.

یک منبع آگاه ، با اشاره به احضار «مهدی هاشمی» به دادگاه انقلاب برای ابلاغ حکم، اظهار داشت: قرار بود متهم به اتفاق وکلایش برای دریافت ابلاغ حکم صادره به دادگاه انقلاب مراجعه کند.

وی ادامه داد: مهدی هاشمی و وکلایش برای دریافت ابلاغ حکم، تا ساعت 15 روز گذشته به دادگاه مراجعه نکردند و بیش از این مجاز به اطلاع رسانی نیستم.

شایان ذکر است؛ مهدی هاشمی بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 از ایران خارج شد و بعد از گذشت حدود سه سال شامگاه یکشنبه 2 مهر ماه سال 91 با پرواز شماره EK977 هواپیمایی امارات، از دبی به کشور بازگشت، وی پس از بازگشت به تهران در فرودگاه توسط نماینده دادستانی بازداشت شد اما تعهد داد تا 24 ساعت بعد خود را به دادستانی معرفی کند.

وی یک روز بعد یعنی سوم مهر ماه به دادسرای امنیت رفت اما در ساعات پایانی همان روز با صدور قرار بازداشت موقت، روانه زندان اوین شد که این بازداشت 2 ماه و 23 روز طول کشید و مهدی هاشمی سرانجام در تاریخ 26 آذر سال 91 با قرار وثیقه 10 میلیارد تومانی آزاد شد.

گفتنی است؛ پرونده مهدی هاشمی با کیفرخواستی ۱۲۵ صفحه‌ای، ۱۵ اردیبهشت ۹۲ از سوی دادگاه به دادسرای تهران بازگردانده شد تا ایرادات آن برطرف شود و در نهایت 11 مردادماه امسال و پس از گذشت 679 روز رسیدگی مجدد آغاز شد.



منبع : باشگاه خبرنگاران