کد مطلب: 70389
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۰۴
این چهار دختر متهم به رفتاری مشابه در ماه فوریه گذشته در پروازی به سوی امستردام شده بودند.
به گزارش
ایران خبر، کاپیتان و خدمه پرواز هوایی پروازی از منچستر به ایبزای اسپانیا برای بیرون کردن چند مسافر مزاحم با پلیس تماس گرفته اند.
رسانه های بریتانیایی اشاره کرده اند که اتهام وارد شده بر چهار مسافر زن در این هواپیما حرف های نژادپرستانه و تهدید بوده است. گروهی از مسافران خواسته اند تا صندلی این افراد جابجا شود. پس از طرح موضوع تهمت های نژادی کاپیتان مجبور به تماس با پلیس شد. این چهار دختر متهم به رفتاری مشابه در ماه فوریه گذشته در پروازی به سوی امستردام شده بودند.
"آمبر فرگوسن" یکی از مسافران با انتشار پستی در فیس بوک درباره تاخیر پرواز روز سه شنبه نوشته است:"این زنان پرواز ما به ایبیزا را به دلیل حرف های نژادپرستانه و نظرات بی ادبانه شان و تهدید مردم مختل کردند. نمی دانم آیا چنین موجودات نفرت انگیزی را می توان انسان نامید ؟"