کد مطلب: 57329
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۴۲
آسوشیتدپرس گزارش داد؛ 400 عضو داعش برای انجام حملات تروریستی وارد کشورهای اروپایی شدند.
400 تروریست داعشی به اروپا گسیل شدند
 
به گزارش ایران خبر،خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از مقامات امنیتی اروپایی اعلام کرد که سازمان تروریستی داعش، 400 نفر را برای انجام حملات تروریستی به کشورهای اروپایی گسیل کرده است.

روز سه شنبه گذشته با سه حمله تروریستی در بروکسل، پایتخت بلژیک و مقر اتحادیه اروپا، که به کشته شدن 31 نفر و زخمی شدن بیش از 175 تن منجر شد؛ وضعیت امنیتی در تمامی کشورهای اروپایی تشدید شده است.

آسوشیتدپرس در این باره نوشت: به نظر می رسد گروه تروریستی داعش با از دست دادن جبهه های جنگ خود در عراق و سوریه شبکه های تروریستی خود را به اروپا فرستاده است.

آمارها نشان می دهد که در حدود 400 تا 600 نیروی داعشی به طور ویژه برای انجام عملیات تروریستی در خارج آموزش دیده اند. این در حالی است که تاکنون بیش از 5 هزار نفر از ساکنان اروپا به سوریه رفته و احتمالا به داعش پیوسته اند.
منبع : فارس