کد مطلب: 56131
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۳۲
یک فروند هواپیمای ای بی 635 روز شنبه در منطقه خبات از توابع شهر اربیل و در مسافت 10 کیلومتری ازفرودگاه اربیل به علت نقص فنی مجبور به فرود اضطراری شد.
فرود اضطراری هواپیمای آمریکایی در کردستان عراق
 
به گزارش ایران خبر،تصاویر ویدویی در این منطقه حاکی از آن است که به دنبال فرود اضطراری هواپیمای امریکایی حامل 4 سرنشین از نیروهای نظامی امریکا، 3 فروند هواپیمای جنگی امریکایی بلافاصله در محل حادثه حاضر شدند و ضمن انتقال سرنشینان نظامی هواپیما هرگونه تردد به محل حادثه را ممنوع کردند.

به گفته نیروهای امداد منطقه، هواپیمای مزبور از فاصله 100 متری به زمین سقوط کرده و خسارت چندانی به آن وارد نشده است. همچنین 4 سرنشین هواپیما در سلامت کامل هستند.

درباره هویت هواپیمای مزبور شبکه تلویزیونی رووداو اعلام کرد :این هواپیمای امریکایی در چارچوب ائتلاف مبارزه با داعش مشغول عملیات شناسایی در منطقه بوده است.
منبع : ایرنا