کد مطلب: 47719
تاریخ انتشار : يکشنبه ۸ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۰۵
نامه مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان غربی در پی حوادث تروریستی فرانسه به سرعت در رسانه های منطقه انعکاس یافت.
به گزارش
ایران خبر نامه حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان غربی بهویژه آن بخش از نامه معظمله درباره لزوم فکر کردن به راهحلها و گفتگو برای حل مشکلات، بهسرعت در رسانههای منطقه بازتاب یافت.
رهبر انقلاب در آغاز این نامه خطاب به جوانان غربی فرمودند: حوادث تلخی که تروریسم کور در فرانسه رقم زد، بار دیگر مرا به گفتگو با شما جوانان برانگیخت.
ایشان افزودند: برای من تأسّفبار است که چنین رویدادهایی بستر سخن را بسازد، اما واقعیت این است که اگر مسائل دردناک، زمینهای برای چارهاندیشی و محملی برای همفکری فراهم نکند، خسارت دوچندان خواهد شد.
بازتاب این نامه در ذیل از نظر مخاطبان گرامی میگذرد:
المیادین: زمینه گفتگو با غرب
شبکه خبری المیادین با انتشار بخشهایی از این نامه بهنقل از امام خامنهای نوشت که همه از حوادث دردناک فرانسه، فلسطین، عراق، لبنان و سوریه متأثرند.
العهد: حوادث فرانسه انگیزه امام خامنهای برای خطاب قراردادن جوانان غرب
پایگاه خبری العهد لبنان با انتشار بخشهایی از نامه امام خامنهای نوشت: مسائل دردناک اگر زمینه فکر کردن به راهحلها را فراهم نکند، ضرری دوچندان خواهد داشت.
این پایگاه همچنین بهنقل از رهبر معظم انقلاب نوشت که تروریسم کور در فرانسه منجر شده که بار دیگر ایشان جوانان غربی را خطاب قرار دهند.
المنار: حوادث دردناک اگر زمینه تفکر به راهحلها را فراهم نکند خسارتی دوچندان است
شبکه خبری المنار نیز با پوشش بخشهایی از نامه امام خامنهای به جوانان غربی نوشت که مسائل دردناک اگر زمینه چاره اندیشی به راهحلها و فرصت تبادل افکار را فراهم نکند، خسارتی دوچندان بههمراه خواهد داشت.
در حال تکمیل... .