کد مطلب: 44897
 
تاریخ انتشار : جمعه ۸ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۱۷
یک خواننده موسیقی محلی در جنوب هند به خاطر سرودن و اجرای قطعه شعری در انتقاد از فروشگاه‌های دولتی مشروبات الکلی بازداشت شده است.
بازداشت خواننده هندی به خاطر انتقاد از الکل
 
به گزارش ایران خبر، پلیس هند نیمه شب گذشته کووان را به خاطر فیلمی که گفته می‌شود در آن از جایالالیثا جایارام، رئیس ایالت تامیل نادو، انتقاد کرد دستگیر شده است.
 اس سیواداس ملقب به کووان، در ایالت تامیل نادو به خاطر شعرهایی که در انتقاد از اعتیاد به الکل سروده و اجرای آن‌ها مشهور است.
 جیم راج میلتون، یکی از وکلای او، به خبرگزاری فرانسه گفت کووان ساعت 2:30 بازداشت شد.
 به گفتۀ وکیل، کووان به خاطر خواندن یک ترانه و ‌انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی بازداشت شده است.
 میلتون افزود کووان در این قطعه موسیقی از فروشگاه‌های دولتی مشروب فروشی انتقاد و جایالالیثا جایارام را محکوم می‌کند.
 وی گفت موکل او به اتهام «فتنه، ترویج دشمنی و افترا» بازداشت و به شهر چنای، مرکز ایالت تامیل نادو منتقل شده است.  
 موضوع ترانه
کووان در فیلم ابتدا درباره افزایش قیمت مواد غذایی و هزینه آموزش در ایالت تامیل نادو صحبت می‌کند و سپس می‌خواند «اگر فریاد نزنید که او [جایارام] ناجی شما است، آن‌گاه کشته خواهید شد.»
وی در ادامه ترانه خود اشاره می‌کند که مدارس در این ایالت بسته می‌شوند اما فروشگاه‌های مشروبات الکلی باز هستند و چگونه همه مجبور می‌شوند مشروبات الکلی بنوشند.
کووان همچنین می‌گوید که چه طور تمام ایالت تامیل نادو «تحت نفوذ الکل» است و مقام‌های ایالت از این موضوع خوشحال هستند.
جایارام 67 ساله که پیشتر ستاره سینما بود در ایالت تامیل نادو بسیار محبوب بوده و در بین هوداران به «آما» یعنی مادر مشهور است.

 جایارام در رقابت انتخابات عمومی پارسال با توزیع هدایایی مانند هم‌زن برقی، بُز و قطعات کوچک طلا بین مردم برای خود هوادار جمع می‌کرد.
وی با یک سری از طرح‌های عامه‌پسند توانسته است هواداران وفاداری برای خود جمع کند. به عنوان نمونه وی در طرح «نهارخوری مادر» در ازای سه روپیه به مشتریان غذا برای نهار می‌فروشد.
 به علت تعطیلات، کووان تا روز دوشنبه در بازداشت خواهد ماند تا درخواست قرار وثیقۀ او در دیوان عالی چنای بررسی شود.
منبع : پرس تی وی