کد مطلب: 43331
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۰۵
مرکز «تحلیل مسائل تروریسم» که در سال 1393 شروع به کار کرده، می‌گوید ثروت گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه در حدود 2200 میلیارد دلار است و این گروه تروریستی ظرف تنها یک سال 200 میلیارد دلار بر دارایی‌های خود افزوده است.
ثروت فراوان گروه تروریستی داعش
 
به گزارش ایران خبر، مرکز «تحلیل مسائل تروریسم» که در سال 1393 شروع به کار کرده، می‌گوید ثروت گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه در حدود 2200 میلیارد دلار است و این گروه تروریستی ظرف تنها یک سال 200 میلیارد دلار بر دارایی‌های خود افزوده است.

ثروت مذکور مربوط به دارایی‌های منقول و غیر منقول، ذخایر نفت و گاز و دیگر دارایی‌هایی است که داعش توانسته بر آنها سیطره یابد.

اکنون فروش نفت تنها منبع درآمد داعش نیست و مالیات‌های اجباری بر درآمد ساکنان مناطق تحت اشغال داعش نیز پول زیادی را روانه خزانه این گروه می‌کند.

تنظیم‌کنندگان این گزارش می‌گویند که این ثروت هنگفت مربوط به کنترل روزافزون این گروه تروریستی بر مساحت‌های بیشتری از خاک سوریه است، به ویژه که در شهریور ماه گذشته میدان‌های نفتی جدیدی را تصرف کرد و به این ترتیب 80 درصد از تولید نفت در سوریه و 10 درصد تولید آن در عراق را به دست گرفته است.

منبع:روزنامه جمهوری اسلامی