کد مطلب: 42799
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۰۸
در پی نقض حریم هوایی ترکیه و بالا گرفتن حملات روسیه در سوریه، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو، بدون اشاره مستقیم به روسیه، از آمادگی خود برای دفاع از ترکیه در برابر هر گونه تهدید خبر داد.
اعلام آمادگی ناتو برای دفاع از ترکیه
 
به گزارش ایران خبر به نقل از سرویس بین الملل جام نیوز، ینس استولتنبرگ، دبیرکل سازمان ناتو، گفت که این سازمان آماده دفاع از همه متحدانش در برابر هر گونه تهدیدی است.
 
به گزارش رویترز، این سخنان را دبیرکل ناتو روز پنج‌شنبه، ۱۶ مهر و پیش از جلسه وزرای دفاع این سازمان در بروکسل، پایتخت بلژیک، بیان کرده است.
 
ناتو پیش از این نیز به نقض حریم هوایی ترکیه توسط هواپیماهای جنگی روسیه در هفته گذشته به‌شدت اعتراض کرده بود.
 
به گزارش رادیو فردا، دبیرکل ناتو در تازه‌ترین سخنان خود درباره نقض حریم هوایی ترکیه توسط جنگنده‌های روسیه گفت که این سازمان همین الان هم با افزایش توانایی‌ها، قابلیت‌ها و آمادگی خود برای اعزام نیرو به جنوب از جمله ترکیه به اقدامات روسیه واکنش نشان داده است.
 
استولتنبرگ همچنین حملات موشکی روسیه از هوا و دریا به مواضع مخالفان بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، در این کشور را دلیلی برای نگرانی دانسته است.
 
روسیه می‌گوید که هدف اصلی‌اش از دخالت نظامی در سوریه مبارزه با گروه‌های تروریستی مانند داعش و گروه‌های وابسته به القاعده است.