کد مطلب: 171577
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۵۶
ایران آنلاین-هشدار قرمز هواشناسی برای استان‌های جنوبی : بارش‌های سیلابی در هرمزگان قربانی گرفت : در حالی که بارش‌های سیلابی از روز پنجشنبه در استان‌های جنوبی موجب خسارت به زیرساخت‌های برخی استان‌ها شد و حتی جان یک کودک 8 ساله را روستای «ایسین» بندرعباس گرفت، سازمان هواشناسی با هشدار سطح قرمز هواشناسی برای بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان، فارس در روز یکشنبه از ادامه بارش شدید در این استان‌ها خبر داد و از مسئولان خواست خود را برای سیلاب احتمالی آماده نگه دارند.
 
به گزارش ایران خبر، روزنامه ایران/ «صادق ضیاییان» مدیر کل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی در گفت‌ و‌ گو با «ایران» از ادامه بارش‌ها در بیشتر استان‌های کشور تا پایان هفته خبر داد و افزود:  امروز بارش شدیدی همراه با رعد و برق و ریزش تگرگ و وزش باد شدید در چهار استان بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان، فارس خواهیم داشت که می‌تواند با سیل و طغیان رودخانه‌ها، آبگرفتگی گسترده معابر شهری، ورود آب به واحدهای مسکونی، تخریب پل و مسدود شدن جاده‌ها و خسارت به محصولات کشاورزی بینجامد.

وی خاطرنشان کرد: این بارش‌ها می‌تواند کم بارشی در بسیاری از مناطق را جبران کند و اگر مسئولان از پیش آماده شده باشند و مردم هم هشدار‌ها را جدی بگیرند آن را یک رخداد مثبت تلقی کنیم.

ضیاییان بیشترین دریافت بارش از روز پنجشنبه گذشته تا روز گذشته را چابهار با 144 میلیمتر اعلام کرد و گفت و افزود: پس از آن بوشهر با 94.6 میلیمتر و فیروزآباد فارس با 80 میلیمتر است.

سیلاب جان یک کودک 8 ساله را گرفت

«مهرداد حسن‌زاده»مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان به ایرنا گفت:سیلاب در منطقه ایسین شهرستان بندر عباس منجر به مرگ یک کودک هشت ساله شد.
وی افزود: این حادثه ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه ظهر  جمعه و هنگامی رخ داد که این پسربچه برای تماشای باران و سیلاب به کنار رودخانه فصلی رفته بود که به خور«لور» منطقه ایسین بندرعباس سقوط کرد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اظهار داشت: روز جمعه همچنین بارش شدید باران و وزش باد موجب سقوط تعدادی تیر برق شد و زمینه قطعی برق چند ساعته ۳۰ روستا در شهرستان‌های بندرعباس و بشاگرد را فراهم کرد. سیل در سیستان و بلوچستان مشکلات بیشتری  برای مردم فراهم کرد، هر چند مردم از ثبت بارش 144 میلیمتری در چابهار با توجه به خشکسالی‌های پیاپی این استان خرسند بودند اما متحمل خسارت بیشتری شدند.

«کورش محمدی» معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه چابهار گفت: چهار مکان شامل کمپ، مراد آباد، زیباشهر و سالن‌های ورزشی سپاه و ورزش و جوانان در مرکزشهر برای اسکان اضطراری سیل‌زدگان در نظر گرفته شده است.

وی از فعالیت‌های شبانه روزی نیروهای نظامی و انتظامی، شهرداری و امدادرسانی، بازدید و ارزیابی خانه های آسیب‌دیده از بارندگی و توزیع اقلام امدادی بین خانواده‌های متأثر از بارندگی توسط جمعیت هلال احمر در روستای کمپ قدردانی و خاطرنشان کرد: حاشیه نشینان چابهار به‌ دلیل زندگی در کپرها نیاز شدید به خدمت‌رسانی دارند.

«علیرضا میربهاءالدین» مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان هم گفت: ۲ هزار و ۶۲ نفر از شهروندان آسیب دیده سیلاب جنوب این استان در قالب ۵۰۶ خانوار توسط نیروهای هلال احمر امدادرسانی شدند.

/

 

 

 

منبع : ایران آنلاین