رفع تعهد ارزی ۹۶ میلیون یورویی شرکت شیر ایران با پیگیری دیوان محاسبات
به گزارش ایران خبر، غلامعلی کوهساری در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۸ مهرماه) مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی اظهار داشت: درست است که رئیسجمهور طبق قانون سه ماه فرصت دارد که وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند اما تقاضای ما از وی آن است که هرچه سریعتر نسبت به این مسئله اقدام کند.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی در حال تصویب لایحه مهم رتبه بندی معلمان است و از آنجایی که وزارت آموزش و پرورش وزیر ندارد، چگونه سرپرست این وزارتخانه میخواهد از حق فرهنگیان دفاع کند؟
نماینده مردم آزادشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته سرپرست وزارت آموزش و پرورش در جلسات مجلس حضور ندارد و صرفاً معاون پارلمانی رئیس جمهور و معاون پارلمانی وزارت آموزش و پرورش توضیحات خود را در مورد لایحه رتبه بندی معلمان ارائه میدهند.
وی افزود: مقام معظم رهبری در شش خردادماه فرمودند دولت جدید باید سرعت عمل به خرج دهد و بر این اساس لازم است هرچه سریعتر وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی شود.
کوهساری گفت: وزارت آموزش و پرورش حدود یک میلیون پرسنل دارد و ۱۵ میلیون دانش آموز با این وزارتخانه درگیر هستند و میتوان گفت نیمی از جامعه با این وزارتخانه سر و کار دارند و آیا باید ۵۰ روز وزارت آموزش و پرورش با سرپرست اداره شود؟
نماینده مردم آزادشهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: سال تحصیلی جاری بدون وزیر آموزش و پرورش آغاز شد و لازم است هر چه سریعتر رئیسجمهور وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را به مجلس معرفی کند.
محمد باقر قالیباف در پاسخ به این تذکر گفت: طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیسجمهور ۹۰ روز برای معرفی وزیر پیشنهادی خود به مجلس فرصت دارد که الان حدود ۵۰ روز گذشته و ۴۰ روز دیگر فرصت باقی است.
رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بنده حضوری با رئیسجمهور صحبت کردم و وی واقعاً دغدغه این موضوع را دارد و پیگیر است. علاوه بر این سرپرست آموزش و پرورش هم درگیر مسائل مرتبط با این حوزه است و انصافاً بنده پیگیریهای وی را دیدم.