چرا ارز ترجیحی همچنان پابرجاست؟ تحلیل دلایل اقتصادی و سیاسی تداوم این سیاست
همچنین امروز نیمسکه بهار آزادی ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان، ربع سکه سهمیلیون و ۴۵۰ هزار تومان و سکه یک گرمی ۲ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان قیمت خورد.
علاوه بر این، در بازار طلا نیز نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار به یک میلیون و ۱۳۰ هزار تومان رسید. قیمت هر مثقال طلا نیز چهار میلیون و ۸۹۶ هزار تومان شد.
همچنین اُنس جهانی طلا با ۱۰ دلار افزایش نسبت به روز گذشته به قیمت یکهزار و ۷۶۷ دلار و ۷۲ سنت قیمت خورد.
مهمترین عوامل موثر در رشد قیمت طلا و سکه، بالا رفتن نرخ دلار و انس جهانی است. امروز اگرچه انس جهانی طلا ۱۰ دلار افزایش داشت اما به دلیل کاهش بیش از ۲۰۰ تومانی دلار در صرافیهای بانکی، بهای انواع سکه ریزشی بود.
قیمت دلار و یورو در مدار نزولی
نرخ دلار در صرافیهای بانکی در مقایسه با روز گذشته با ۲۶۵ تومان کاهش به قیمت ۲۶ هزار و ۵۲۶ تومان داد و ستد شد.
قیمت فروش یورو نیز در ساعت ۱۳ امروز در مقایسه با روز گذشته با ۲۴۴ تومان کاهش برابر ۳۰ هزار و ۶۶۲ تومان بود.
امروز قیمت خرید هر دلار ۲۶ هزار تومان و نرخ خرید هر یورو نیز ۳۰ هزار و ۵۵ تومان بود.
علاوه بر این، نرخ خرید دلار در بازار متشکل ارزی ۲۶ هزار و ۳۰۸ تومان و نرخ فروش آن ۲۶ هزار و ۵۴۷ تومان اعلام شد.
نرخ خرید یورو در این بازار ۳۰ هزار و ۳۵۹ تومان و نرخ فروش آن نیز ۳۰ هزار و ۶۳۵ تومان اعلام شد.
همچنین در سامانه نیما در معاملات روز چهارشنبه، حواله یورو به قیمت ۲۷ هزار و ۲۸۴ تومان فروخته و حواله دلار به قیمت ۲۳ هزار و ۶۴۳ تومان معامله شد.
قیمت دلار در خرداد ماه به ۲۶ هزار تومان رسید و از آن پس حرکت رفت و برگشتی در این محدوده قیمتی و حرکت به سمت رقم ۲۷ هزار تومان داشت. اما از ابتدای شهریورماه قیمتها در برخی مواقع نزولی بود و یا برای چند روز پیاپی ثبات قیمت را داشتیم البته برای چند روزی در محدوده قیمتی ۲۸ هزار تومان نیز معامله میشد اما این شرایط دوامی نداشت.
براساس این گزارش از یازدهم مهرماه بهای دلار کاهشی شد و طی هفته گذشته این روند نزولی ادامه داشت و امروز بهای دلار تا لحظه مخابره خبر ۲۶ هزار و ۵۲۶ تومان بود.
/ایرنا