کد مطلب: 164761
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۲۵
ایسنا/گیلان
 
به گزارش ایران خبر، سرهنگ خلبان ولی رحمانی در گفت وگوی ویژه خبری شبکه باران، با اشاره به فرمان رهبر انقلاب به تمام نیروهای ارتش جمهوری اسلامی به ویژه نیروی زمینی محوری جهت پای کار آوردن امکانات برای کمک به مردم در بحران کرونا، اظهار کرد: ارتش در کنار مردم بودن را جزو وظایف عمده خود می داند.

وی با بیان اینکه ارتش دفاع از حدود و ثغور میهن اسلامی را به درستی انجام داده و امنیت کامل در کشور و مرزها علیرغم تحولات منطقه برقرار است، افزود: در ایام کرونا و بنا به دستور فرمانده نیروی زمینی ارتش، ۲۸ بیمارستان نیروی زمینی و ۱۲ هزار کادر پزشکی را در اختیار مردم قرار دادیم و آماده پذیرش است.

فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی، با اشاره به درخواست استاندار و دانشگاه علوم پزشکی گیلان مبنی بر احداث بیمارستان تنفسی در رشت، عنوان کرد: این بیمارستان اضطراری بوده، اما تنفسی دائمی است و تلاش داریم تا پایان هفته با حضور فرماندهی نیروی زمینی ارتش به بهره برداری برسانیم.

رحمانی، ظرفیت بیمارستان اضطراری مذکور را ۱۰۰ تخت دانست و گفت: این بیمارستان تمام امکانات پزشکی روز از جمله اکسیژن ساز را دارد و همه تجهیزات تازه خریداری شده است و سعی کردیم در مدت پنج روز آن را احداث کنیم.

وی با اشاره به اقدامات نیروی زمینی ارتش از نخستین روزهای شیوع کرونا، خاطرنشان کرد: نیروی زمینی به گیلان آمد و کار ضد عفونی معابر را آغاز کرد؛ همچنین محرومیت زدایی را در دستور کار قرار داریم و اقدام به بازسازی و تجهیز بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) فومن با هزینه ۱۰۰ میلیارد ریال کردیم. تا پایان سال تجهیزات بخش آی.سی.یو و ام.آر.آی این بیمارستان نیز با هزینه ۳۲۰ میلیارد ریال مستقر خواهد شد.

فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش، از احداث کلینیک شبانه روزی شهر ماکلوان در کمتر از سه ماه طی سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: بیمارستان ها و کلینیک ها احداث شده توسط نیروی زمینی ارتش دارای کلیه تجهیزات پزشکی است و آمادگی داریم طی هفته جاری ۱۰۰ کپسول اکسیژن را به بیمارستان های گیلان واگذار کنیم؛ همچنین یک مخزن اکسیژن ساز بزرگ را برای گیلان خریداری کردیم.

وی از ورود ۱۰۰ هزار ماسک و دستکش و تجهیزات بهداشتی به گیلان طی هفته جاری خبر داد و گفت: علاوه بر ۲۸ بیمارستان نیروی زمینی ارتش، کلیه کلینیک ها و درمانگاه های ارتش به صورت شبانه روزی به مردم خدمات می دهند.

رحمانی، از احداث یک بیمارستان صحرایی در اصفهان و دو بیمارستان تنفسی دائمی در سیستان و بلوچستان توسط ارتش خبر داد و خاطرنشان کرد: استانداران خراسان رضوی و شمالی نیز درخواست احداث بیمارستان صحرایی دارند که به زودی انجام می شود.

فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش، با بیان اینکه کلیه امکانات دارویی در بیمارستان های ارتش فراهم است، یادآور شد: از مردم می خواهیم دستورالعمل های ستاد ملی کرونا را رعایت کنند و سهل انگاری نداشته باشند.

منبع : خبرگزاری ايسنا