کد مطلب: 164134
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۴۳
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا با هشدار نسبت به احتمال کلاهبرداری از آگهی دهندگان در سایت‌های درج نیازمندی‌های اینترنتی توصیه‌هایی را برای جلوگیری از این وقایع ارائه کرد.
 
به گزارش ایران خبر، سرهنگ علی‌محمد رجبی در گفت‌وگو با ایسنا دراین باره گفت: در مواردی دیده شده افرادی با مراجعه به پلیس فتا اعلام کرده‌اند که کالایی را برای فروش در یکی از سایت‌های درج رایگان آگهی فروش قرار داده و فردی نیز تحت عنوان خریدار به آن مراجعه و حتی در مواردی فاکتور بیعانه یا تمام مبلغ واریزی را نیز به او داده‌اند. اما پس از تحویل جنس متوجه شده‌اند که فاکتور و رسید مربوطه جعلی بوده و از آنان کلاهبرداری شده است.

وی در همین راستا نیز هشدارها  و توصیه‌هایی را به شهروندان ارائه کرد و گفت: اگر شهروندان قصد انتشار آگهی در سایت‌های واسطه‌گر اینترنتی را دارند، لازم است پس از مراجعه مشتری حتما یکسری موارد را رعایت کنند. اول اینکه قبل از تحویل کالا حتما از واریز مبلغ به حسابشان مطمئن شده و صرفا به دریافت رسید که ممکن است جعلی هم باشد بسنده نکنند. برای اطمینان از انتقال وجه به حساب بانکی لازم است سرویس پیامک آن فعال شود.

رجبی ادامه داد: همچنین احتمال دارد پس از ثبت آگهی پیامکی جعلی مبنی بر پرداخت هزینه انتشار آگهی برای کاربران ارسال شود. لازم است این افراد بدانند که سایت‌های مذکور هزینه‌ای را به این شکل دریافت نمی‌کنند و این پیامک ها از شماره‌های ناشناس ارسال می‌شود به قصد کلاهبرداری از آنان است و نباید به آن اعتنا کنند.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا افزود: همچنین آگهی دهندگان باید توجه داشته باشند که خریدار حتما از حساب بانکی که به نام خودش است، مبلغ وجه را بپردازد چراکه احتمال دارد بهای کالا از یک حساب سرقتی به کارت آگهی دهنده واریز شود.

وی در پایان به شهروندان هشدار داد که هنگام انجام معاملات اینترنتی حتما با هوشیاری کافی این اقدام را انجام داده  واگر تخصصی در این زمینه ندارند با افزاد مطلع مشورت کنند.

منبع : خبرگزاری ايسنا