کد مطلب: 54480
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۸
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یکی از اهداف سفر بعیدی نژاد به ژاپن می تواند کسب تجارب از توکیو در زمینه هسته ای باشد.
همکاری هسته ای ایران و ژاپن ناقض برجام نیست
 
به گزارش ایران خبر، عوض حیدرپور با اشاره به سفر بعیدی نژاد معاون وزارت امور خارجه به ژاپن در چارچوب برجام اظهار داشت:ژاپن کشوری موثر در تنظیم روابط بین المللی است و تجارب بسیار زیادی در حوزه های مختلف از جمله فعالیت های هسته ای و نحوه برخورد با  مشکلات هسته ای دارد.
 
نماینده مردم شهرضا در مجلس نهم شورای اسلامی ادامه داد: ممکن است از اهداف سفر بعیدی نژاد به  ژاپن این باشد تا ایران از نحوه مناسبات و هم تجربیات ژاپن در پیش برد اهداف ایران در فعالیت های هسته ای بهره مند شود. ما در فرآیند کارهای هسته ای برجام نیاز به تجربه و همکاری کشورهای مختلف داریم.

وی در این باره که همکاری با ژاپن در زمینه هسته ای خلاف برجام نیست اظهار داشت: ایران در راستای تقویت فعالیت هسته ای خود چه در راکتور اراک چه نیروگاه های اتمی دیگر می تواند، خارج از چارچوب برجام می تواند عمل کند.

به اعتقاد این نماینده جمهوری اسلامی در جهت انتقال دانس هسته ای می تواند هر اقدامی را داشته باشد بنابراین سازمان انرژی اتمی کشور و وزارت امور خارجه مجاز به همکاری با کشورهای مختلف است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این باره که آیا ژاپن در ایران نیروگاهی احداث خواهد کرد، گفت: در این باره باید سازمان انرژی اتمی کشور پاسخگو باشد اما جمهوری اسلامی با اهداف مستقل از برجام و در چارچوبNPT می تواند با کشورهای مختلف در زمینه هسته ای فعالیت داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، حمید بعیدی‌نژاد،مدیرکل سیاسی وامنیت بین‌الملل وزارت خارجه هفته جاری برای انجام دیدارهایی با مقامات ژاپنی به توکیو سفر کرد. گفته می شود این در چارچوب برجام و ظرفیت های ایجاد شده در پسا برجام انجام شد.
منبع : خانه ملت