کد مطلب: 52705
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۳
مخالفان دولت به صورت جدی به دنبال ایجاد نگرانی در بین نیروهای معتدل هستند. تهدیدات مختلفی صورت می گیرد. و تلاش می شود مردم از دولت رویگردان شوند برخی با ناامید کردن مردم از حضور در انتخابات می خواهند دولت روحانی چهار ساله شود.
به گزارش
ایران خبر، محمد رضا نعمت زاده وزیر صنعت معدن و تجارت در خصوص رویکرد دولت یازدهم در انتخابات مجلس گفت: دولت یازدهم نیازمند مجلسی است که رویکرد هایش بیشتراز مجلس نهم همراه باشد.
نعمت زاده یادآور شد: برای آن که ایران در مسیر رشد و توسعه قرار گیرد نیاز به زمان کافی دارد زیرا برای اهداف تعیین شده زمان زیادی لازم است تا صنعت در مسیر بهره وری قرار گیرد. ما باید فعالیت های مستمر و متمرکزی را انجام دهیم تا به مقاصد خودمان دست یابیم. نخستین کار این است که باید برنامه ریزی کنیم، باید وضع موجود را بشناسیم ، از تمامی مشکلات آگاه باشیم و سپس وضع مطلوبی را که می خواهیم به آن برسیم را ترسیم کنیم . اینجا وظیفه مجلس مشخص می شود. آن چیزی که ما را از وضعیت فعلی به وضعیت مطلوب می رساند، برنامه ریزی است.
وی افزود: مخالفان دولت به صورت جدی به دنبال ایجاد نگرانی در بین نیروهای معتدل هستند. تهدیدات مختلفی صورت می گیرد. و تلاش می شود مردم از دولت رویگردان شوند برخی با ناامید کردن مردم از حضور در انتخابات می خواهند دولت روحانی چهار ساله شود.