اردوغان به طور قاطع از قطر حمایت می کند

میزان , 20 خرداد 1396 ساعت 7:30

اردوغان گفت: « برخی، از حمایت ما از قطر ناراحت هستند اما ما حمایت از برادران قطری‌مان را ادامه خواهیم داد و آنها را تنها نخواهیم گذاشت.»


به گزارش ایران خبر، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در اظهاراتی بامداد شنبه بر حمایت قاطع کشورش از قطر در میانه تنش‌های این کشور با کشورهای عربی تأکید کرد.

به گزارش الجزیره، اردوغان گفت: « برخی، از حمایت ما از قطر ناراحت هستند اما ما حمایت از حمایت از برادران قطری‌مان را ادامه خواهیم داد و آنها را تنها نخواهیم گذاشت.»

عربستان سعودی، مصر، بحرین و امارات متحده عربی با متهم کردن قطر به ایجاد بی‌ثباتی در منطقه روابط دیپلماتیک با این کشور را قطع کرده‌اند. همسایگان عرب قطر، مرزهای زمینی، دریایی و هوایی خود را هم به روی قطر بسته‌اند.

این تنش‌های بی‌سابقه بعد از آن بروز کرد که خبرگزاری رسمی قطر در اظهاراتی منتسب به امیر قطر ایران را «قدرتی بزرگ و ضامن ثبات در منطقه» خواند. قطری‌ها اعلام کردند که خبرگزاری این کشور هک شده بود.

اردوغان، همچنین بدون توضیحات بیشتر گفت: «به خوبی می‌دانیم هنگامی که در ترکیه کودتا شد، چه کسانی در خلیج (فارس) خوشحال شدند.»

وی گفت که وزیر خارجه آمریکا خواستار کاهش محاصره علیه قطر شده اما او خواستار آن است که این محاصره به طور کامل رفع شود.


کد مطلب: 91096

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/91096/اردوغان-طور-قاطع-قطر-حمایت-می-کند

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir