هشدار یک داعشی برای حمله شیمیایی به اروپا

12 تير 1395 ساعت 11:09

یک فرد داعشی مدعی است که این گروه تسلیحات، مهمات، موشک و تسلیحات شیمیایی برای ساخت بمب‌های هیدروژنی در اختیار دارد. این شبه‌نظامی می‌گوید از سوریه است و ماه گذشته پس از ورود به ترکیه دستگیر شد.


به گزارش ایران خبر، یکی از تروریست‌های داعش مدعی است که این گروه به تسلیحات شیمیایی دسترسی دارد و آماده حمله به اروپاست.

به نوشته روزنامه اکسپرس، یک اصول‌گرای افراطی که ماه گذشته در ترکیه بازداشت شد، مدعی است که تروریست‌های داعش به ذخایر موشک‌ها و مواد تسلیحات هسته‌ای در حلب دست یافته‌اند و تسلیحات شیمیایی در اختیار دارند.

یک منبع اطلاعاتی گفت: یک فرد داعشی مدعی است که این گروه تسلیحات، مهمات، موشک و تسلیحات شیمیایی برای ساخت بمب‌های هیدروژنی در اختیار دارد. این شبه‌نظامی می‌گوید از سوریه است و ماه گذشته پس از ورود به ترکیه دستگیر شد.

به گفته یک منبع آگاه، سخنان هشدارآمیز شبه‌نظامی بازداشت شده "معتبر" است و "تنها فردی در قلب داعش می‌تواند آن را بداند."

این منبع افزود: تمام تلاش‌های لازم برای تحلیل اطلاعات و امن نگاه داشتن اروپا و ترکیه در خصوص حمله احتمالی صورت گرفته است.

این هشدارها تنها سه روز پس از حملات انتحاری مرگبار در فرودگاه آتاتورک استانبول مطرح می‌شود که جان ۴۲ تن را گرفت و ۲۳۰ تن دیگر را مجروح کرد.

براساس گزارش‌ها، سه عامل انتحاری روس، ازبک و قرقیزستانی بودند.


کد مطلب: 64774

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/64774/هشدار-یک-داعشی-حمله-شیمیایی-اروپا

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir