در 162 شهر سوریه آتش بس برقرار شد

ایرنا , 5 تير 1395 ساعت 8:34

مرکز آشتی روسیه مستقر در پایگاه «حمیمیم» در ریف لاذقیه در سوریه اعلام کرد که درپی امضای توافقنامه با نمایندگان یک شهرک در استان حمص، آتش بس تاکنون در 162 شهر سوریه برقرار شده است.


به گزارش ایران خبر، این مرکز روز جمعه با صدور بیانیه ای افزود: مذاکره با فرماندهان میدانی گروه های مسلح در استان های حماه، حمص و درعا برای پیوستن به آتش بس ادامه دارد.

این مرکز همچنین خاطرنشان کرد، شمار گروه هایی که تاکنون به برنامه طرح توقف عملیات جنگی پیوسته اند، به 61 گروه رسیده است.

این مرکز افزود: در 24ساعت گذشته پنج مورد نقض آتش بس را ثبت کرده که همه آنها در استان دمشق رخ داده است.

وی تاکید کرد که سیستم آتش بس در اکثر استان های سوریه حکمفرماست.

آتش بسی که در سوریه از اسفند ماه سال گذشته برقرار شده است، شامل گروه های داعش و جبهه النصره نمی شود که با حمایت های گسترده مالی، اطلاعاتی و تسلیحاتی چند کشور غربی عربی بویژه آمریکا و عربستان شکل گرفتند و مبارزه با این گروه های تروریستی تکفیری از سوی روسیه و سوریه ادامه دارد.


کد مطلب: 64240

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/64240/162-شهر-سوریه-آتش-بس-برقرار

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir