دستور البغدادی به داعشی ها برای مقابله با عربستان

26 بهمن 1394 ساعت 11:46

سرکرده داعش دستوری را صادر کرده که براساس آن در صورت وقوع هرگونه حمله زمینی، رهبران محلی این گروه می‌توانند خود مستقیما وارد عمل شوند و نیاز به دستور از مرکز ندارند.


به گزارش ایران خبر به نقل از سایت خبری المسله، ابوبکر بغدادی، رهبر داعش به تمامی رهبران محلی این گروه در هر روستا و منطقه‌ای دستور داده که می‌توانند در صورت آغاز هرگونه عملیات زمینی از سوی نیروهای عربستانی یا ارتش سوریه بدون نیاز به تصمیمات کادر مرکزی اقدامات یا تاکتیک‌های مستقیم در پیش بگیرند و براساس وضعیت میدانی برخورد کنند.

 
اخیرا عربستان از تصمیم خود برای اعزام نیروی زمینی به سوریه برای مبارزه با داعش در چارچوب ائتلاف تحت رهبری آمریکا خبر داده است.
 
ارتش سوریه در دوره اخیر عملیات خود را برای کنترل بر مناطق مختلف گسترش داده و بسیاری از شهرها را آزاد کرده است.


کد مطلب: 54489

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/54489/دستور-البغدادی-داعشی-مقابله-عربستان

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir