کرکس جاسوسی اسراییل در دام لبنانی ها

7 بهمن 1394 ساعت 10:59

یک کرکس جاسوسی که دستگاه‌های جاسوسی و ردیابی رژیم صهیونیستی به بدن آن بسته شده بود در جنوب لبنان به دام افتاد.


ایران خبر - اهالی بنت جبیل لبنان روز گذشته یک کرکس را که دستگاه‌های جاسوسی و ردیابی رژیم صهیونیستی به بدن آن بسته شده بود، به دام انداختند.
این کرکس ۲ متر عرض دارد و حلقه‌هایی که به پاهای آن بسته شده است، نشان می‌دهد که سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی این پرنده را به اراضی لبنان فرستاده است.
اهالی منطقه بنت جبیل پس از به دام انداختن این کرکس، منقار و پاهای آنرا بستند تا آسیبی به اهالی وارد نکند و پس از آنکه مطمئن شدند این پرنده هیچ دستگاه خطرناکی با خود به همراه ندارد، آنرا آزاد کردند.
گفتنی است که این نخستین باری نیست که اهالی جنوب لبنان پرنده‌های جاسوس رژیم صهیونیستی را در این منطقه کشف می‌کنند و به دام می‌اندازند.






کد مطلب: 52803

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/52803/کرکس-جاسوسی-اسراییل-دام-لبنانی

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir