جرم حسین شریعتمداری چیست؟
30 دی 1394 ساعت 14:40
شریعتمداری را امروز بیشتر با موضعگیریها و یادداشتهایش علیه دشمنان ولی فقیه، اصلاحطلبان و فتنهگران میشناسند و همینها جرم کمی برای او نیست که همواره به بدترین الفاظ توسط آنان خوانده شود!
به گزارش ایران خبر به نقل از اینفونگاره، همه مدیر مسئول روزنامه کیهان را به واسطه قلم های آتشینش در این روزنامه قدیمی کشور می شناسند و کمتر کسی او را به عنوان مبارز زندان رفته قبل از انقلاب می شناسد، جایی که او از نزدیک با افکار انحرافی منافقین آشنا و با افرادی همچون عزت مطهری (شاهی) در زندان همراه می شود، در دوران مبارزه، با شاگردان امام خمینی (ره) همچون شهید مطهری، شهید باهنر و شهید آیت الله سعیدی ارتباط داشت و از دوستان حبیب انقلاب، حبیب الله عسگراولادی نیز هست.
دوست و استادی که بعد از انقلاب و در دوران معاصر قاضی دادگاه حسین شریعتمداری نیز می شود. دادگاه شکایت افراد معلوم الحالی همچون شیرینِ عبادی.
کد مطلب: 52189
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/52189/جرم-حسین-شریعتمداری-چیست