پادشاه اردن از رفع تحریمهای ایران نگران شده است
فارس , 24 دی 1394 ساعت 18:34
شاه اردن از رفع تحریمها و آزادسازی اموال بلوکه شدن ایران ابراز نگرانی کرد.
به گزارش ایران خبر، در حالی که کشورهای غربی در ازای به عقب برگرداندن برنامه هستهای ایران آماده رفع تحریمهای این کشور هستند، عبدالله دوم پادشاه اردن از آزادسازی داراییهای بلوکه شده ایران ابراز نگرانی کرده است.
وی که به واشنگتن سفر کرده، در مصاحبه با شبکه سیانان گفت: «موضوع برداشته شدن تحریمها و آزادسازی اموال بلوکه شده ایران باعث نگرانی ما در منطقه و فراتر از آن شده است.»
عبدالله دوم افزود: «باید منتظر بمانیم و ببینیم در آینده چه اتفاقاتی به وقوع خواهد پیوست و چطور آنها را نسبت به سوءرفتارهایی که ممکن است رخ دهد، پاسخگو نگه میداریم.»
مقامات ایرانی و غربی میگویند اجرای تعهدات ایران ذیل توافق هستهای ظرف امروز و فردا به پایان میرسد و تحریمهای تهران عملا از اوایل هفته آینده رفع میشوند. پیش از این هم چند کشور عربی دیگر از جمله عربستان، نسبت به رفع تحریمها ابراز نگرانی کرده بودند.
کد مطلب: 51671
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/51671/پادشاه-اردن-رفع-تحریم-های-ایران-نگران-شده