
كرملین: فقط به ارتش سوریه سلاح می دهیم
العالم , 21 آذر 1394 ساعت 10:19
کاخ کرملین اعلام کرد که دولت روسیه فقط سلاح و مهمات را در اختیار نیروهای دولتی سوریه قرار می دهد.
به گزارش ایران خبر، "دیمتری بیسکوف" سخنگوی کاخ کرملین در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره سخنرانی اخیر "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه گفت: روسیه فقط نیروهای دولتی سوریه را به سلاح مجهز می کند و نه (گروه مسلح موسوم به) ارتش آزاد سوریه.
"روسیا الیوم" تأکید کرد که پوتین دیروز در جریان گردهمایی فرماندهی وزارت دفاع روسیه گفته بود: "حملات هوایی روسیه در سوریه به وحدت تلاش های نیروهای دولتی سوریه و نیروهای ارتش آزاد سوریه کمک می کند. اکنون شماری از تشکیلات آن (ارتش آزاد سوریه) که یک گروه 5000 نفری هستند، با نیروهای دولتی سوریه حملهای را علیه تروریستها در استان های حمص، حماه، حلب و رقه اجرا می کنند. علاوه بر آن، ما از آنها پشتیبانی هوایی می کنیم؛ همانطور که ارتش سوریه را پشتیبانی می کنیم. ما به آنها با سلاح و مهمات کمک و منابع مالی می کنیم."
بیسکوف اشاره کرد: مذاکرهای با نمایندگان (مخالفان میانهرو) و تماس با آنها در جریان است. نیروهای میانه رویی که رابطهای با تروریستها نداشتهاند، می توانند شریک در گفت وگو باشند. این گفت وگو در جریان اجرای عملیات نیروی هوایی روسیه در سوریه مدنظر قرار می گیرد.
کد مطلب: 48677
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/48677/كرملین-فقط-ارتش-سوریه-سلاح-می-دهیم
ایران خبر
https://www.irankhabar.ir