آل سعود مدیریت حج را به جمعیت اسلامی واگذار کند
2 مهر 1394 ساعت 9:43
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه های نمار عید قربان ضمن تبریک این عید و هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: عید قربان عید عبودیت، بندگی و ایثار است.
به گزارش ایران خبر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه های نمار عید قربان ضمن تبریک این عید و هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: عید قربان عید عبودیت، بندگی و ایثار است.
صفایی بوشهری با اشاره به اینکه کلمه قربانی یعنی اینکه انسان چیزی که برای او محترم و ارزشمند است ایثار کند، ادامه داد: ایثار در راه خدا، هدیه کردن شی گران قدر و در راه خدا دادن دو ویژگی این قربانی است.
وی با بیان اینکه حضرت ابراهیم(ع) حضرت اسماعیل(ع) را به فرمان خدا در راه حق هدیه کرد و این یک امتحان الهی بود چرا که بدین وسیله بود که آن حضرت خلیل الرحمن شد، تاکید کرد: در عید قربان عبودیت و ایثار خیلی مهم است.
صفایی بوشهری با تاکید بر اینکه ولایت امام علی(ع) حصن حصین و نجات دهنده و کمال انسان است، تصریح کرد: مراکز فرهنگی باید در رابطه با جایگاه و نقش امام علی(ع) و نجات انسان تلاش بیشتری کنند و آن را بهتر بیان کنند.
وی با گرامی داشت هفته دفاع مقدس عنوان داشت: دفاع مقدس برگ زرینی در تاریخ اسلام، ایران و جهان بوده و حریم قوی و قدرتمندی برای ایران ایجاد کرد.
منبع:فارس
کد مطلب: 41358
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/41358/آل-سعود-مدیریت-حج-جمعیت-اسلامی-واگذار-کند