موج جدید بارش باران در تهران

19 بهمن 1393 ساعت 15:03

سازمان هواشناسی از تداوم بارش باران تا ۳ روز آینده درپایتخت خبر داد. براساس گزارش سازمان هواشناسی امشب در ارتفاعات تهران شاهد بارش برف خواهیم بود همچنین امروز و فردا بارش پراکنده و خفیف در تهران حاکم است.


نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی، با بیان اینکه از امروز تا چهارشنبه در تهران بارش باران داریم که به تدریج شدت می‌یابد، گفت: بیشنیه دمای امروز تهران به ۱۶ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید و در سه‌شنبه و چهارشنبه تهران بارانی است.

این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه از صبح امروز در آبعلی بارش برف و در شمیرانات بارش باران آغاز شده است، افزود: یک سامانه بارشی در ترکیه و مدیترانه مستقر شده است که این امر امواج بارش متناوب را به دنبال دارد و وضعیت هوای کشور را تحت‌ تأثیر قرار می‌دهد.

نقشینه با بیان این‌که طی ۲۴ ساعت آینده در جنوب غرب بارش باران خواهیم داشت، اظهار داشت: در ارتفاعات زاگرس مرکزی و غربی و دامنه‌های شمالی وزش باد و بارش باران خواهیم داشت. همچنین وزش باد جنوبی در گیلان و اردبیل طی ۳ روز آینده شدت می‌یابد.

وی با اشاره به این‌که وزش باد در غرب، جنوب، شمال شرق و شرق کشور امروز و فردا منجر به بروز پدیده گرد و خاک می‌شود، گفت: در ۳ روز آینده خلیج فارس مواج خواهد بود و بارش باران در ۳ روز آینده در کردستان و لرستان و رعد برق و باران در بوشهر و کرمانشاه رخ می‌دهد.

این کارشناس سازمان هواشناسی افزود: در روز سه‌شنبه نیز بارش باران در همدان، تهران، اصفهان، قارس، چهارمحال و بختیاری و ایلام پیش‌بینی شده است.

نقشینه با بیان اینکه سواحل شمال کشور تا ۱۰ درجه افزایش دما داشته است، اظهار داشت: غرب کشور نیز تا ۱۵ درجه گرم‌تر شده است درواقع غرب کشور گرمای محسوسی پیدا کرده است؛ دمای هوای بوشهر و گرگان ۲۱،ساری ۲۲، بندرعباس ۲۵ و اهواز ۲۶ درجه سانتی‌گراد است.

وی با بیان این‌که امروز صبح شهرکرد و کرمان سردترین نقطه کشور بوده است، گفت: مسافران در جاده‌های کشور به ویژه در مناطق کوهستانی به دلیل بارش برف و لغزندگی جاده ها باید با احتیاط برانند.



کد مطلب: 22748

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/22748/موج-جدید-بارش-باران-تهران

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir