کرونا امروز چند مبتلا و جان‌باخته داشت؟

ایران آنلاین , 3 اسفند 1400 ساعت 16:33

ایران آنلاین-کرونا امروز چند مبتلا و جان‌باخته داشت؟ : : مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۴۴۹ نفر رسید و ۲۲ هزار و ۷۳ نفر بیمار جدید نیز در کشور شناسایی شد.


به گزارش ایران خبر، ، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۵ هزار و ۴۴۹ نفر رسید و ۲۲ هزار و ۷۳ نفر بیمار جدید نیز در کشور شناسایی شد.

همچنین تا کنون ۶۲ میلیون و ۳۶۲ هزار و ۸۵۱ نفر دُز اول، ۵۵ میلیون و ۲۱۴ هزار و ۷۸۲ نفر دُز دوم و ۲۲ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۴۳ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۰ میلیون و ۶۷ هزار و ۶۷۶ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۲۸۸ هزار و ۸۱۳ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

از دیروز تا امروز ۳ اسفندماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲ هزار و ۷۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۳۹۹ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۸۳ هزار و ۶۳۵ نفر رسید.

 

 


کد مطلب: 175383

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/175383/کرونا-امروز-چند-مبتلا-جان-باخته

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir