یورونیوز: قیمت دلار در بازار ایران کاهش یافت
ایران آنلاین , 16 تير 1398 ساعت 21:14
شبکه تلویزیونی یورونیوز روز یکشنبه در گزارشی از روند کاهشی قیمت دلار در ایران طی روزهای اخیر خبر داد.
به گزارش ایران خبر، در گزارش شبکه تلویزیونی یورونیوز آمده است: قیمت دلار در بازار های ایران طی ۶۰ روز اخیر همزمان با آغاز ضرب الاجل تهران به اروپا مبنی بر کاهش تعهدات برجامی، ۲ هزار ار و ۵۰۰ تومان کاهش یافته است.
قیمت دلار در بازارهای ایران امروز (یکشنبه) با پایان مهلت ۶۰ روزه به اروپا و افزایش سطح غنیسازی اورانیوم نزدیک به دویست و ۶۰ تومان نسبت به روز گذشته کاهش یافت و به سیزده هزار و ۴۰ تومان رسید.
این در حالی است که بهای خرید و فروش دلار در بازار آزاد تهران دو ماه پیش (همزمان با آغاز ضربالاجل برجامی ایران) ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است.
ایران از امروز و در پایان مهلت ۶۰ روزه به اروپا اعلام کرد که در واکنش به عملکرد کشورهای اروپایی به تعهدات برجامی که انتظارات مورد نظر در توافق هسته ای تامین نشده، سطح غنیسازی اورانیوم را به بالاتر از ۳.۶۷ درصد میرساند.
اجرای گام دوم کاهش تعهدات از سوی تهران به دلیل ناتوانی اروپا در تامین خواسته های مورد نظر و تاکید شده در توافق هسته ای بوده و این تصمیم (کاهش تعهدات) به مفهوم خروج از برجام نیست و این روند در صورت کم کاری طرف های مقابل ادامه می یابد./ ایرنا
کد مطلب: 135620
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/135620/یورونیوز-قیمت-دلار-بازار-ایران-کاهش-یافت