دبیرکل کانون صرافان ایران:
آغاز عرضه ارز در صرافی ها؛ قیمتها در سنا شکسته شد
ایران آنلاین , 17 شهريور 1397 ساعت 15:55
دبیرکل کانون صرافان ایران از آغاز عرضه ارز در صرافی ها و شکسته شدن نرخ ها در سامانه نظارت ارز (سنا) خبر داد و گفت: اکنون بهای هر دلار در سنا به محدوده 13 هزار و 100 تومان رسیده است.
به گزارش ایران خبر، آغاز عرضه ارز در صرافی های مجاز سراسر کشور و نیز بانک ها سبب شد تا امروز (شنبه) به گفته دبیرکل کانون صرافان نرخ ها در بازار ارز نزولی شود.
بانک مرکزی هفته گذشته دو بخشنامه جدید ارزی صادر کرد؛ نخست اینکه بانک ها مجاز شدند برای تامین ارز خدماتی مورد نیاز شهروندان وارد میدان شده و ارز بفروشند و دیگر اینکه صرافی ها اجازه یافتند ارز را به صورت اسکناس از محل منابع ارزی خریداری شده و همچنین درآمدهای ارزی صادراتی خریداری شده از سامانه نیما (نظام یکپارچه معاملات ارزی) به متقاضیان بفروشند.
البته باید گفت که فروش ارز چه از طریق بانک ها و چه صرافی ها فقط به 23 مورد ارز خدماتی مجاز از جمله «مسافرتی، دانشجویی و درمان» است. آغاز ارائه 23 مورد ارز خدماتی مجاز در صرافی ها
در این پیوند رضا ترکاشوند از آغاز روند کاهشی قیمت ها در بازار خبر داد و گفت: از امروز صرافان ارز مورد نیاز به 23 مورد ارز خدماتی مجاز را ارایه می کنند و عرضه به میزان کافی انجام می شود.
ترکاشوند در ارزیابی علت رشد یکباره دلار در بازار آزاد، اظهار داشت: دلیل اصلی این افزایش روانی است؛ هرچند توقف معاملات سکه آتی نیز بر بازار اثرگذار بود و تقاضاها در این بخش به بازار سکه و ارز منتقل شد.
وی افزود: از امروز عرضه ارز توسط صرافی ها انجام می شود و مشکلی بابت تامین ارز نقد هموطنان وجود ندارد.
کد مطلب: 119052
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/119052/آغاز-عرضه-ارز-صرافی-قیمتها-سنا-شکسته