اهمیت استفاده از غلات سبوس دار
ایران آنلاین , 11 شهريور 1397 ساعت 20:21
این روزها مصرف غلات بدون سبوس و تصفیه شده مانند نانهای سفید به یک عادت غذایی در بین ما تبدیل شده، اما متخصصان و محققان معتقدند حذف کامل سبوس از سبد غذایی خانوادهها میتواند آنها را در معرض بسیاری از بیماریها قرار دهد.
به گزارش ایران خبر، دکتر غلامرضا کرد افشاری با تأکید براینکه غلات منبعی غنی از فیبر و ویتامینهای گروه B محسوب میشوند به « ایران» میگوید: حذف سبوس از غلات و مصرف غلات تصفیه شده و بدون سبوس، با کاهش فیبر و این ویتامینها، خطر ابتلا به برخی بیماریها مانند بیماریهای قلبی و عروقی و همچنین بالا رفتن چربی و قند خون را افزایش میدهد.
کد مطلب: 118680
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/118680/اهمیت-استفاده-غلات-سبوس-دار