
رشد ۵۰ درصدی قیمت لوازم خانگی از ابتدای اردیبهشت
ایران آنلاین , 6 شهريور 1397 ساعت 18:24
محمد طحانپور رییس اتحادیه لوازم خانگی از افزایش ۵۰ درصدی قیمت لوازم خانگی از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت: در چند ماه گذشته علاوه بر نوسانات نرخ ارز، افزایش قیمت مواد اولیه نیز در التهاب بازار لوازم خانگی نقش داشته است.
به گزارش ایران خبر، وی با بیان اینکه افزایش نرخ ارز و قیمت مواد اولیه از اساسیترین عوامل گرانی لوازم خانگی است در پاسخ به این پرسش که "علت خودداری فروشندگان لوازم خانگی از فروش محصولات چیست؟" گفت: فروشندگان به جز محصولات داخل مغازه ذخایر دیگری برای فروش ندارند بنابراین ترجیح میدهند واحدهای صنفی خود را خالی نکنند.
رییس اتحادیه لوازم خانگی اضافه کرد: این که میگویند فروشندگان لوازم خانگی به دنبال افزایش قیمت بیشتر محصولات خود هستند و به این دلیل لوازم خانگی نمیفروشند غلط است در واقع این واحدها با کمبود تولید و عرضه مواجه شدهاند.
طحانپور درباره آینده این بازار با توجه به نزدیک شدن ماه محرم اظهار کرد: در حال حاضر با کمبود عرضه و افزایش تقاضا مواجه شدهایم و تا زمانی که بین این دو تعادل ایجاد نشود اوضاع به همین صورت خواهد بود.
او اضافه کرد: بازار لوازم خانگی فقط مشکل کمبود تولید دارد و در ماه محرم رکودی در پیش نخواهد بود./ اقتصاد آنلاین
کد مطلب: 118386
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/118386/رشد-۵۰-درصدی-قیمت-لوازم-خانگی-ابتدای-اردیبهشت