واکنش به گرانی واحتکار خودرو در بازار/جریمه هر روز تاخیر چقدر است

خبرگزاری مهر , 6 شهريور 1397 ساعت 8:57

وزیر صنعت، معدن و تجارت در واکنش به گرانی و احتکار خودرو اعلام کرد: روزی سه هزار خودرو ساخته و تحویل می‌شود؛ با این حال اطلاع دقیق دهید، بررسی می‌شود.


به گزارش ایران خبر، محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت در صفحه شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی، در واکنش به گرانی و احتکار خودرو نوشت: روزی سه هزار خودرو ساخته و تحویل می‌شود با این حال اطلاع دقیق دهید، بررسی می‌شود.

وی نوشت: ایران خودرو و سایپا، روزانه بیش از سه هزار خودرو می‌سازند و طی ۷ روز تحویل خریداران می‌دهند. با وجود نهادهای نظارتی متعدد یعنی ۱۲۴ میلیون و ۱۱۰ هزار و ۱۳۵، تامین پارکینگ برای احتکار این تعداد(روزی ۱۸ هزار م) جریمه تاخیر در تحویل احتکار خودرو منطقی نیست.

با این حال اگر اطلاع دقیقی دهید، بررسی می‌شود.


کد مطلب: 118332

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/118332/واکنش-گرانی-واحتکار-خودرو-بازار-جریمه-روز-تاخیر-چقدر

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir