کرباسیان:

اعطای دلار ۴۲۰۰ حالت تشویقی دارد

ایران آنلاین , 13 تير 1397 ساعت 14:44

وزیر اقتصاد گفت: اعطای دلار ۴۲۰۰ حالت تشویقی دارد برای صادرکنندگانی که عمدتا مالکیت آنها در اختیار دولت نیست، اقلامی مانند پتروشیمی خوراک اولیه‌اش از نفت است و سهام‌دار عمده آن هم دولت است اما آن اقلام دیگر هم باید مثل ارزش برگردد و گروه دوم را تعیین کند.


به گزارش ایران خبر، وزیر اقتصاد تاکید کرد: بخش دیگری که حدود ۲۰ درصد صادرات غیرنفتی ما را تشکیل می‌دهند بازراهایشان نباید از دست برود. باید بگذاریم کار راه بیفتد.
مسعود کرباسیان در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران درباره واردات برخی اقلام با دلار ۴۲۰۰ گفت: قرار نیست بگوییم مثل همه جای دنیا دستور اداری می‌دهیم. بانک مرکزی باید این موضوع را بررسی و اعلام کند.
وی افزود: اعطای دلار ۴۲۰۰ حالت تشویقی دارد برای صادرکنندگانی که عمدتا مالکیت آنها در اختیار دولت نیست، اقلامی مانند پتروشیمی خوراک اولیه‌اش از نفت است و سهام‌دار عمده آن هم دولت است اما آن اقلام دیگر هم باید مثل ارزش برگردد و گروه دوم را تعیین کند.
وزیر اقتصاد تاکید کرد: بخش دیگری که حدود ۲۰ درصد صادرات غیرنفتی ما را تشکیل می‌دهند بازارهایشان نباید از دست برود، باید بگذاریم کار راه بیفتد.
 
 
 
/ایلنا


کد مطلب: 115222

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/115222/اعطای-دلار-۴۲۰۰-حالت-تشویقی

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir