کد مطلب: 95953
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۵۵
برخی از مواد غذایی می‌توانند سبب واکنش‌هایی دربدن شوندکه با درنظر گرفتن ریشه زمینه‌ای بیماری پرهیز یا مصرف کم برخی از آن‌ها توصیه می‌شود.
مصرف سبزی‌های دارای برگ سبز می تواند موجب سرطان شود
 
به گزارش ایران خبر، کارشناسان درجدیدترین تحقیقات خود دریافتند مصرف سبزی‌های دارای برگ سبز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان دارای ژن این بیماری تشدید کنند.

ژن BRCA نقشی موثر در ابتلا به سرطان‌های تخمدان و سینه در زنان دارد و پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند سبزی‌های دارای برگ سبز حاوی ماده شیمیایی فولات می‌توانند عامل تحریک این ژن و ابتلا به سرطان باشند.

فولات موجود دراین سبزی‌ها دربدن برخی افراد تبدیل به ماده‌ای سمی به نام فرمالدئید شده و زمینه ساز ابتلا به انواع سرطان‌ها می‌شود.

فولات ماده‌ای ضروری برای حفظ سلامت بدن است که به نام ویتامین B۹ شناخته می‌شود و برای ایجاد DNA سلولی، تولید اسید‌های آمینه ضروری بدن و نیز افزایش سوخت و سازسلولی و عملکرد بدن مفید است.

دانشمندان با کشت سلول‌های سبزی در محیط آزمایشگاهی دریافتند فولات موجود درآن‌ها این قابلیت را دارد که به گاز سمی فرمالدئید تبدیل شود.