کد مطلب: 93720
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۴۰
اگر گذرتان به رستوران های خام گیاهخواری در تهران افتاده باشد، می توانید آدم هایی را ببینید که از گوشت و لبنیات و هر ماده پختنی بیزار هستند و سبک تغذیه منحصر به فرد خودشان را انتخاب کرده اند. در خام گیاهخواری، حتی مصرف سبزیجات پخته شده هم ممنوع است.
 
اگر گذرتان به رستوران های خام گیاهخواری در تهران افتاده باشد، می توانید آدم هایی را ببینید که از گوشت و لبنیات و هر ماده پختنی بیزار هستند و سبک تغذیه منحصر به فرد خودشان را انتخاب کرده اند. در خام گیاهخواری، حتی مصرف سبزیجات پخته شده هم ممنوع است.

به گزارش ایران خبر، مریم ببر حسینی رییس انجمن تغذیه طبیعی سلامت مهر زمین یا همان انجمن خام گیاهخواری، اعتقاد دارد این سبک تغذیه، علاوه بر حفظ سلامت جسم و شادابی روانی، قادر است بسیاری از بیماری های صعب العلاج را هم درمان کند.
 
حسینی را می توان معروف ترین خام گیاهخوار ایران به حساب آورد که هزاران نفر را هم به این سبک تغذیه جذب کرده است.
 
گفت و گو با رییس انجمن خام گیاهخواری ایران را در ادامه بخوانید.

فکر می کنید چند نفر در ایران، خام گیاهخوار هستند؟
آن طور که ما اسامی را یادداشت کرده ایم، حدود 20 هزار نفر عضو انجمن خام گیاهخواری هستند، اما هیچ آماری از سایر افراد خام گیاهخواری که عضو انجمن ما نیستند، در اختیار نداریم.

آیا می شود گفت خام گیاهخواری، نوعی سختی کشیدن در حوزه تغذیه است؟
اصلا این طور نیست. عده زیادی از خانواده ها، از خام گیاه خواری اطلاع درستی ندارند. بسیاری از آنها گمان می کنند خام گیاهخواری یک روش تغذیه ای بسیار سخت است، در حالی که هرگز اینگونه نیست. سیب و گوجه و دیگر گیاهان با نور خورشید و به دست خداوند پخته شده و رسیده اند. پس خام نیستند.
 
حال از آنجایی که ما این گیاهان را دوباره روی اجاق نمی گذاریم تا همه ویتامین هایشان از دست برود، اسمش را گذاشته ایم محصول خام، در صورتی که همه اینها درواقع به نوعی پخته و رسیده اند. هیچ سختی در کار نیست و فرد خام گیاهخوار از سبک تغذیه اش لذت خواهدبرد.

انتقادات زیادی نسبت به خام گیاهخواری مطرح می کنند و خیلی از متخصصان تغذیه، این سبک تغذیه را تایید نمی کنند. چه دلایل علمی دارید که خام گیاهخواری برای سلامت انسان مفیدتر است؟