مراقب باشید:

غذاهای آلوده به«بوتولیسم»

2 ارديبهشت 1396 ساعت 6:30

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در مورد مسمومیت با مواد غذایی گفت: مسمومیت با مواد غذایی در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده های غذایی، تهیه و نگهداری آنها ایجاد می شود.


به گزارش ایران خبر، مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آنها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ زدگی مشاهده می شود خودداری نمایند.همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضا محصولات هنگام خرید دقت نمایند.وی همچنین ادامه داد: هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده حتما آنها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانند.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه یکی از کشنده ترین مسمومیت های غذایی موسوم به «بوتولیسم» نام دارد اظهار داشت: این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده اند، ایجاد می شود.

بهمنش گفت: علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ می شود شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش است که مصرف کننده در چنین مواردی سریعا به پزشک مراجعه نماید.
 


کد مطلب: 87155

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/87155/غذاهای-آلوده-بوتولیسم

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir