کد مطلب: 87059
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۴۷
کبد تنها عضوی است که میتواند خود را بازسازی (ترمیم) کند.مطالعات محققان دانشکده پزشکی هاروارد نشان میدهد که چای زردچوبه بهترین ماده غذایی برای سمزدایی از کبد است.
به گزارش
ایران خبر، مطالعات نشان میدهد که چای زردچوبه، یکی از مهمترین روشهای سمزدایی از کبد است. این ماده، کیسه صفرا را تحریک میکند و سبب تولید صفرا میشود. کبد از مایع صفرا برای سمزدایی استفاده میکند.
زردچوبه گیاهی از خانواده زنجبیل است و در برخی از کشورها مانند هند، بیشترین کاربرد را دارد. رنگ زرد زردچوبه به دلیل مادهای به نام کورکومین است که سبب تحریک صفرا میشود. معمولاً برای تهیه چای زردچوبه از زردچوبه تازه، زنجبیل تازه، فلفل سیاه، دارچین، شیر نارگیل و عسل استفاده میشود که هر یک خواص فوقالعادهای دارند.
زردچوبه تازه: دارای خواص ضد التهابی قوی است و میتواند به درمان اختلالات گوارشی، رفع تهوع و گاز روده کمک کند.
زنجبیل تازه: به همراه زردچوبه، بهترین ترکیب برای کمک به التیام درد مفاصل و درمان مشکلات تنفسی است.
فلفل سیاه، غنی از ویتامین C است و خواص ضد سرطانی دارد، به علاوه سبب کاهش وزن میشود.
دارچین، دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهاب است.
شیرنارگیل، چربی سالم موجود در شیر نارگیل به جذب زردچوبه کمک میکند.
عسل، سرشار از انواع آنزیم، ویتامین و مواد معدنی است.
کاهش کلسترول خون، افزایش ایمنی بدن، بهبود گردش خون، روشن شدن رنگ پوست، پیشگیری از ایجاد لخته در اندامهای داخلی بدن و تصفیه خون، از دیگر فواید چای زردچوبه هستند.
کبد یکی از اندامهای بزرگ سمت راست شکم است که حدود ۱٫۳۶ کیلوگرم وزن دارد. مهمترین وظیفه کبد، فیلتر کردن خونی است که از دستگاه گوارش وارد کبد میشود و قرار است در سراسر بدن جریان یابد.
تمام مواد سمی و مضر خون در کبد جدا میشوند. کبد با تولید صفرا، چربی غذا را تجزیه کرده و آن را تبدیل به انرژی میکند. ذخیره قند بدن نیز به عهده کبد است.