۳
 
کد مطلب: 77130
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۹
بر اساس این بخشنامه، اعزام کارمندان دستگاه های اجرایی برای طی دوره های آموزشی که منجر به اخذ مدارک دانشگاهی و یا معادل آن می شود در داخل و خارج از کشور با هزینه دستگاه های مربوطه و استفاده از مأموریت آموزشی ممنوع می باشد.
ضوابط جدید ادامه تحصیل کارمندان دولتی ابلاغ شد
 
به گزارش ایران خبر، یکی از تصورات غلط افکار عمومی از ادارات و دستگاههای دولتی آن است که کارمندان آنها به راحتی و با استفاده از انواع مرخصی ها و ارفاق ها می توانند ادامه تحصیل داده و با مدارک بالاتر، جایگاه اداری و درآمد بیشتری را کسب کنند.

اما سالهاست که سخت گیری و نظارت دقیقی روی این موضوع صورت می گیرد و ادامه تحصیل و اعمال مدارک جدید تحصیلی در سوابق کارمندان و مدیران دولتی، با استثناها و بررسی های خاصی همراه شده است.

اما اطلاعیه های برخی مراکز آموزش عالی دولتی و غیرانتفاعی مبنی بر امکان ثبت نام و ادامه تحصیل کارمندان دستگاه های اجرایی ملی و استانی که خطاب به کارمندان دولت صادر می شود، باعث شده تا دولت بار دیگر شرایط و محدودیت های مربوط به مدیریت فرصت های آموزشی را به مخاطبان متذکر شود.

بر این اساس، سازمان اداری و استخدامی کشور در بخشنامه ای به همه دستگاههای اجرایی که نسخه ای از آن به صبحانه رسیده، به آنها یادآور شده است که  بر اساس مفاد ماده 61 قانون مدیریت خدمات کشوری، اعزام کارمندان دستگاه های اجرایی برای طی دوره های آموزشی که منجر به اخذ مدارک دانشگاهی و یا معادل آن می شود در داخل و خارج از کشور با هزینه دستگاه های مربوطه و استفاده از مأموریت آموزشی ممنوع می باشد.

همچنین در این ابلاغیه اعلام شده است با عنایت به اینکه دستگاه های اجرایی نیروی انسانی مورد نیاز خود را در بدو استخدام بر اساس شرایط احراز در طبقه بندی مشاغل از حیث رشته و مقطع جذب می کنند و هر دستگاهی حسب نیاز به رشته ها و مقاطع تحصیلی مختلف در پست های سازمانی از پیش تعیین شده اقدام به برنامه ریزی و تأمین نیروی انسانی می کند، از این رو ادامه تحصیل کارمندان در حین خدمت صرفا مقررات و ضوابط این سازمان امکان پذیر خواهد بود.

این سازمان با تاکید بر اینکه " دستگاه های اجرایی پس از جذب و استخدام افراد، الزامی برای پذیرش مدارک تحصیلی بالاتر حتی با ارزش علمی که کارکنان در زمان اشتغال کسب می کنند، ندارند"، افزوده است که این موضوع به استناد رأی شماره هـ/105/68 مورخ 19/9/1369 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری نیز مورد تأیید قرار گرفته است.

همچنین مقرر شده بر اساس بخشنامه شماره 170061 مورخ 24/12/1393 کارمندان صرفا بتوانند تنها برای یک مقطع تحصیلی بالاتر از مدارک تحصیلی ارائه شده در بدو استخدام و در چارچوب مقررات مربوطه از مزایای استخدامی مدارک مأخوذه خود برخوردار شوند.



 
 
مریم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۴ ۰۴:۱۲:۴۴
واقعا در دنیایی چه حرف اول رو مهارت و دانش میزنه ،چنین تصمیماتی جای تعجب داره ،مثل این میمونه که چون آمار دزدی گندم زیاد بشه ،کشت و خرید و فروش رو کدخدا ممنوع کنه ،دانش غذای روح بشر هست .کارمندی که جلوی کسب دانش و پیشرفتش گرفته بشه انگیزه خدمت رسانی به مردم در اون کم میشه ،اینو هر مدیری در اولین پایه هم میدونه .در یک دوره قانون به این صورت بوده کنه کارکنان درس میخوندن و پس از اون ارتقا شغلی پیدا می‌کردند .الان که بعد از سی سال مدیری در حال بازنشستگی هست به دلیل این قانون جای اینکه یک کارمند با بیست سال سابقه جاش رو بگیر د،فرزند یا فرد کم سن جناب مدیر به دلیل داشتن مدرک بالاتر جای ایشون رو میگیرند . بعد توقع دارید پیشرفت حاصل بشه .یک فرد پنجاه ساله با سالها سابقه بیاد تجربیاتش رو در اختیار این جوان تازه از راه رسیده بگذارند و تابع اون باشه .چنین چیزی با توجه به روحیات ما ایرانیها امکان پذیر نبوده و جز عقب ماندگی پیامدی نخواهد داشت .برای جلوگیری از سو استفاده ،قوانین و راهکارهای درست تری ارائه باید داد .به امید تدبیر و تفکر بیشتر تصمیم گیرندگان
 
شیما
Romania
۱۳۹۷-۰۳-۲۲ ۲۳:۲۹:۲۸
باید زار زار گریست
 
زینب
United States
۱۳۹۷-۰۶-۰۵ ۱۴:۵۳:۲۳
با سلام
این قانون تبعیض میشه بین کسایی که از دیپلم شروع کردن و تا دکترا ادامه دادن و مدرک براشون اعمال شده و از مزایا هم بهره مند شدن ولی برای افراد دیگر فقط ارتقا یک مدرک حساب بشه
واقعا ظلمه
بعدشم انسان طالب علم و پیشرفته نه اینکه در جا بزنه