کد مطلب: 57683
 
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۰۶
بازیگر سریال ˝شهرزاد˝ می‌گوید نقش‌های مختلفی بازی می‌کند تا به کشف و شهود برسد و آنچه بیننده می‌بیند جان نقش باشد نه بازی.
گفتگو با نسیم ادبی بازیگر سریال شهرزاد
 
به گزارش ایران خبر، بازیگر سریال ˝شهرزاد˝ می‌گوید نقش‌های مختلفی بازی می‌کند تا به کشف و شهود برسد و آنچه بیننده می‌بیند جان نقش باشد نه بازی.
 
نسیم ادبی بازیگر نقش حمیرا در سریال "شهرزاد" درباره حضور در این سریال در گفتگویی گفت: سر نمایش "عامدانه، عاشقانه، قاتلانه" آقای فتحی آمدند و کار را دیدند. در آن نمایش من نقش شهلا جاهد را بازی می‌کردم. در انتهای نمایش آقای فتحی گفتند تصمیم دارند این نمایش را سینمایی کار کنند و این بحث خیلی نو بود. بعد از شش ماه من رفتم دفترشان و به من پیشنهاد بازی در نقش حمیرا را دادند.

ادبی در‌باره ویژگی‌های شخصیت حمیرا گفت: حمیرا نقش دختری بود که خواهر بزرگ شهرزاد است و در سن پایین او را شوهرش دادند به مردی که قبلاً ازدواج کرده بود. این زن عشق را نمی‌شناسد ولی مهربانی هم دارد. از آنجایی که نقش متفاوتی بود، قبول کردم و خودم را محک زدم. به قول آقای فتحی نقشی است که خیلی لبه تیغ است. حمیرا به راحتی می‌توانست به تیپ تبدیل شود و این برای سریال یک خطر بزرگ بود. در عین حال قرار بود این زن و شوهر مزه کار هم باشند، چرا که کار به اندازه کافی سیاه و پر از کدورت هست و عشق و تنفر باهم و در کنار هم نمایش داده می‌شود.

بنابراین نیاز بود حمیرا و هوشنگ بامزه باشند و بار این بخش از سریال را بر دوش بگیرند. از آنجایی که آقای فتحی در نگارش و کاربرد ضرب‌المثل‌های ایرانی در کارهایشان سرآمد هستند بنابراین این اصطلاحات بسیار از زبان حمیرا شنیده می‌شود. در کل می‌توانم بگویم حمیرا نقش مشکلی بود و اصولاً نقش کوتاه بازی کردن سخت است. چون باید در مدت زمانی کوتاه شخصیت را معرفی کنی، از سوی دیگر باید به عنوان یک شخصیت نه تیپ باورپذیر باشی.

وی درباره ایفای این نقش و تلاش برای رسیدن به این شخصیت بیان کرد: اصولاً در نقش‌هایم چه در تئاتر و چه در مدیوم‌های دیگر برایم مهم است که نقش‌هایم شبیه هم نباشند. همیشه سعی می‌کنم کارهایم متفاوت باشد، به همین علت نیز نقش‌های مختلفی بازی می‌کنم تا به کشف و شهود برسم و ببینم از چه راهی می‌توانم به کاراکتر اصلی برسم و آنچه بیننده می‌بیند جان نقش باشد نه بازی. با اینکه حمیرا از خود واقعی من خیلی دور بود ولی با کمک و راهنمایی آقای فتحی توانستم به آنچه جان نقش است برسم و مردم حمیرا را باور کردند. آقای فتحی همیشه می‌گوید هر وقت مخاطب از نقش تو بدش بیاید یعنی تو به عنوان بازیگر موفق بوده‌ای.

ادبی درباره حضور این شخصیت و پررنگ شدن حضورش در قسمت‌های بعدی سریال عنوان کرد: حضور کاراکتر حمیرا و هوشنگ پررنگ‌تر می‌شود و در حقیقت ابعاد متفاوت‌تری از آن‌ها می‌بینیم و شخصیت‌ها کامل‌تر می‌شود و تخت و یکدست نیستند. احتمال اینکه فاز دوم سریال ساخته شود بسیار است، چرا که در این 25 قسمت قصه تمام نشده است. خوشبختانه فیلمنامه مکتوب و آمادهایی دارند ولی آقای فتحی ترجیح دادند این بیست و پنج قسمت در فاز اول منتشر شود و بعد وارد فاز دوم شوند و قسمت‌های بعدی ساخته شود. خیلی از شخصیت‌ها در فاز دوم شکل درست‌تری می‌گیرند.

وی درباره تأثیر موسیقی و حضور محسن چاوشی در این سریال گفت: قطعاً تأثیر دارد. موسیقی و تصویر لازم و ملزوم هم هستند. کارگردانی درست، متن بسیار قوی و بازی‌های خوب، فیلمبرداری، طراحی لباس و صحنه همه در سر جای مناسب خود قرار دارد. یک سریال باید همه چیزش یکدست باشد تا مورد توجه قرار بگیرد. به همان نسبت هم موسیقی درست، که با صدای محسن چاوشی که بعد سال‌ها کار جدید و متفاوتی خواند، این گردونه تکمیل شد. تبلیغ دهان‌به‌دهان مردم نیز در این میان بسیار تأثیر داشت. کلاً کار کردن با آقای فتحی را دوست دارم چون از دل تئاتر برخاسته‌اند و جنس بازی‌های تئاتری را خیلی خوب می‌شناسند. به همین دلیل کارهایشان ریشه قوی دارد. امیدوارم همه بازیگرها یک روز جلوی دوربین آقای فتحی قرار بگیرند.

بازیگر فیلم "خانه دختر" در ادامه درباره نقش خود در فیلم "چهارشنبه" نیز اظهار کرد: نقشی که در این فیلم داشتم یک تیپ است که در جامعه از آن بسیار می‌بینیم. در خانواده‌های ایرانی از این جنس زن‌ها زیاد است که طلاق می‌گیرند و مجبور هستند برگردند به خانه پدری و آنجا زندگی کنند. این دختری است که پدرش را در یک شوخی ساده در عروسی از دست داده و عروسی از هم پاشیده است و سال بعد مادرش را از دست داده و برادر بزرگی که فقط می‌آید و می‌رود و برادر کوچکی که بسیار سرکش است. و دو خواهری که در این خانه فقط رنگ دیوارها را دیده‌اند و حبس شده‌اند در گذشته خودشان. در واقع این نقش رنگ خواهری دلسوز و دردمند را دارد. زمانی که با آقای سروش محمدزاده صحبت می‌کردم، گفتم احساس می‌کنم این دختر اصلاً داد نمی‌زند، جیغ نمی‌زند و زجرش در خودش است. حتی در سکانس پایانی خودش را بیرون نمی‌ریزد و همین درونی بازی کردن نقش را بسیار سخت کرد.

ادبی درباره برنامه‌های خود در سال 95 گفت: نمایش خانم افسانه زمانی را در سالن حافظ داریم و احتمالاً نمایش "کسوف " کار ایوب آقاخانی را دوباره اجرا می‌رویم، سری دوم سریال "شهرزاد" هم قطعاً خواهد بود. یک کار بیست قسمتی به کارگردانی آقای بیدل را هم دارم که فعلاً یک اپیزود آن کار شده است و فکر می‌کنم از اردیبهشت‌ماه پخش آن شروع شود. فیلم "خوب، بد، زشت " پیمان قاسم‌خانی هم که به تازگی به اتمام رسید - و ظاهراً عید فطر اکران می‌شود - در نوبت اکران دارم.
منبع : هنرآنلاین