۱
 
کد مطلب: 37512
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۳
فارغ از قانون‌شکنی ابتکار در گفت‌وگو با این رسانه، وی که این روزها زیر بار شدیدترین انتقادات در رابطه با عملکرد ضعیفش در موضوع ریزگردها در استان‌های جنوبی و غربی قرار دارد، در گفت‌وگو با کیم کاتاس، از توافق‌هسته‌ای می‌گوید و مسایل سیاسی داخلی و خارجی کشورمان!
معصومه ابتکار با بی‌بی‌سی مصاحبه کرد
 
به گزارش ایران خبر به نقل از جهان نیوز، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست با «کیم کاتاس» خبرنگار BBC World مصاحبه کرد. این خبرنگار که برای یک هفته به ایران آمده بود، توانست به یکی از اهداف رسانه متبوعش برسد و از معاون دولت یازدهم برای BBC مصاحبه بگیرد.

صبح امروز در حالی مصاحبه ابتکار با BBC منتشر شد که تنها سه روز قبل یعنی روز ۲۴ مرداد ماه علی جنتی وزیر ارشاد کشورمان در حاشیه اجلاسی از ممنوعیت مصاحبه مسؤولین با بخش فارسی این رسانه معلوم‌الحال سخن گفته بود.
 

شاید در نگاه اول این گفت و گو خارج از محدودیت قانونی وضع شده توسط وزارت ارشاد باشد اما وقتی متن ترجمه این مصاحبه به همراه فیلم آن بر روی خروجی سایت بی بی سی فارسی قرار گرفته و در بخش خبری تلویزیونی بی بی سی فارسی نیز پخش می شود، نشان می دهد که عملا این شبکه معلوم الحال، با همکاری ویژه یک مسؤول جمهوری اسلامی در یک گفتگو، توانسته است با پوزخندی، قانون وضع شده کشورمان را دور بزند.

این موضوع می‌تواند برای مسولین وزارت ارشاد که برای ارائه مجوز به فعالیت BBC در تهران روی خوش نشان دادند، از دو جهت حائز اهمیت باشد:

نخست آنکه خبرنگار این شبکه که حالا با مجوز رسمی در کوچه‌پس‌کوچه‌های تهران قدم می‌زند، به سراغ مسئولان رسمی کشور رفته و با آنها به گفت‌وگو نشسته است و هیچ بعید نیست که طی روزهای آینده شاهد انتشار مصاحبه‌های دیگری از مسئولان جمهوری اسلامی در خروجی این خبرگزاری و پخش فیلم و خبر آن در بخش خبری بی بی سی فارسی نباشیم.

و اما نکته دوم که از اهمیت بیشتری نیز برخوردار است، مساعدت ویژه افرادی چون معصومه ابتکار با شبکه معاند و بدسابقه BBC برای اجرای سناریوی نمایندگان روباه پیر در دور زدن قانونی است که با این عملیات روشن است سالب به انتفاع موضوع و از درجه اعتبار ساقط است.
 
 
 

مصاحبه ابتکار با BBC و گفت‌وگوهای بعدی و احتمالی که شاید در این رسانه معاند منتشر گردد، در حالی است که برخی تحلیل‌گران سیاسی معتقدند، عده‌ای در داخل کشور به دنبال شکستن به اصطلاح تابوهای جدید هستند. اتفاقی که با روی کار آمدن دولت یازدهم کلید خورده و برخی در داخل با همراهی اصلاح‌طلبان فراری و خارج نشین، پرچم آن‌ را به اهتزاز در آورده‌اند.

قطعا این اقدام، به عنوان نقطه تاریک دیگری در کارنامه معصومه ابتکار ثبت خواهد شد. او چهره اصلاح طلب سرشناس حاضر در دولت یازدهم است، البته نه به خاطر مدیریت مناسب در حوزه های مسئولیتش که همان ریاست سازمان محیط زیست باشد، بلکه به دلیل حاشیه های خارج از حوزه کاری اش و کارنامه ای که نقاط تاریک کم ندارد؛ نقاطی مثل دیدار عناصر فتنه گر در سال ۸۸ به عنوان عضو شورای شهرتهران با بهانه پیگیری حقوق شهروندی و اظهار نظر علیه نظام در حضور آنان، عدم حضور در شهرهای تعطیل شده استان خوزستان و همدردی رو در رو با مردم این اسان در اوج بحران گرد و غبار زمستان گذشته و...

اما فارغ از این اقدام مشترک BBC و ابتکار، وی که این روزها زیر بار شدیدترین انتقادات در رابطه با عملکرد ضعیفش در موضوع ریزگردها در استان‌های جنوبی و غربی قرار دارد، در گفت‌وگو با کیم کاتاس، از توافق‌هسته‌ای می‌گوید و مسایل سیاسی داخلی و خارجی کشورمان!

ابتکار که گویی یکی از دیپلماتهای مذاکره کننده ایرانی است، در این مصاحبه توافق هسته ای را فصل جدیدی از همکاری های منطقه ای خوانده و از علاقه جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط با کشورهای همسایه منطقه سخن می‌گوید!

البته بعید است که دسته گل‌های خبرنگار BBC در ایران به همینجا ختم شود و احتمالا طی روزهای آینده باید منتظر «شیرین‌کاری»های دیگری از سوی «کیم کاتاس» در طول دوران حضور یک هفته ای اش در تهران باشیم!
 
 
Romania
۱۳۹۴-۰۵-۳۰ ۰۱:۲۵:۰۳
نگارنده محترم درنگاه منتقدانه اش به ظاهر به خانم ابتکار اما درحقیقت به دولت به این نکته ارتباط ملتها ودولتها تابع حدود ومقررات بین الملل بی توجه است . شما مصاحبه های پرس تی وی را تعقیب کنید ملاحظه می کنیدافرادی از دولی که باما میانه ای نداشته و ندارند ازادانه حرفهایشان را می گویند و زیر سوال هم نمی روند - موضوع بعدی: راجع به ریزگردها باید بدانید بخش عظیم ورود انها منشا برون مرزی دارد- طوفان شن درجنوب شرقی هم تازگی ندارد بلکه زمان اغازش نیز در تاریخ گم شده است . منصف باشیم خدا ازما راضی خواهد بود.