۱
 
کد مطلب: 23501
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۵۵
وی این آموزش ها را موجب تاب آوری و آب دیدگی افراد پیش از ازدواج دانست و گفت: این تاب آوری منجر به خودسازی، حل تعارض و همدلی در خانواده می شود.
زنان در معرض خشونت با 123 تماس بگیرند
 

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی از وجود 18 خانه امن برای مراقب از زنان در معرض خشونت در سطح استان های کشور خبر داد و گفت که شماره 123 راهنما و هدایت کننده این افراد است .

به گزارش ایران خبر،، حبیب الله مسعودی فرید روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان تاکید کرد: زنان در معرض خشونت می توانند با تماس با شماره 123 به خانه های امن در نظر گرفته شده هدایت شوند.

وی همچنین از اجرای طرحی تحت عنوان ' بشیر' از سوی سازمان بهزیستی در کشور خبر داد و گفت : این طرح با هدف پیشگیری وکاهش طلاق و نیز تحکیم بنیان خانواده با همکاری بین بخشی و درون سازمانی اجرا می شود.

وی به نرخ فزاینده طلاق در کشور اشاره کرد و گفت: هم اکنون به ازای هر پنج ازدواج در کشور یک مورد منجر به طلاق می شود.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی با اشاره به اهمیت شدت آسیب اجتماعی گفت: در تعریف آسیبهای اجتماعی تنها شیوع اهمیت ندارد، بلکه شدت آسیب از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی طلاق را یک فرآیند دانست که عوارض متعدد اجتماعی را برای خانواده به همراه دارد که از آن جمله می توان به فرار کودکان و مشکلات برای زوجین اشاره کرد.

وی همچنین اعتیاد را عامل 60 تا 70 درصد خشونت های خانگی و 35 درصد کودک آزاری ها عنوان کرد و گفت: هم اکنون پنج دفتر تخصصی در سازمان بهزیستی روی این مقوله کار می کنند.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، به اجرای طرح جامع 'بشیر' بصورت پایلوت در استان یزد اشاره کرد و گفت: از اواخر دی ماه امسال این طرح به صورت کشوری در دو مقطع آموزش مهارت های زندگی و مداخله ای در سطح استانها آغاز شده است.

وی در ادامه این گفت و گو از انعقاد تفاهم نامه ای با همکاری بین سازمان بهزیستی کشور و قوه قضاییه با موضوع مشاوره های ازدواج و پیشگیری از طلاق و تحکیم بنیان خانواده در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خبر داد.

فرید یادآوری کرد: در این راستا و براساس قانون حمایت از خانواده، دادگاه های خانواده موظف هستند قبل از صدور حکم طلاق از مشاوره های تخصصی کارشناسان بهزیستی به این افراد استفاده کنند.

وی راهبرد این سازمان را در راستای برنامه جامع کاهش طلاق بصورت 'دو گام به عقب' عنوان کرد و گفت: گام اول سالهای پیش از ازدواج است.

وی افزود: به عنوان نمونه در دستگاه های فرهنگی همانند آموزش و پرورش و در دوران خدمت سربازی به افراد آموزش شیوه های مختلف خودشناسی، انتخاب همسر و مهارت های زندگی داده می شود.

وی این آموزش ها را موجب تاب آوری و آب دیدگی افراد پیش از ازدواج دانست و گفت: این تاب آوری منجر به خودسازی، حل تعارض و همدلی در خانواده می شود.

فرید، گام دوم را آموزش های قبل از ازدواج شامل مهارت حل تعارض، آموزش عشق و محبت، فرزند پروری و حتی اقتصاد خانواده عنوان کرد و گفت: اکثر طلاق ها در پنج سال اول زندگی رخ می دهد.

وی سومین گام را نیز آموزش های پس از ازدواج و چهارمین گام را آموزش های پیش و هنگام طلاق عنوان کرد.

وی از وجود 170 مرکز کاهش طلاق و همچنین یک هزار مرکز مشاوره روانشناختی در کشور خبر داد و گفت: حتی پس از طلاق هم باید برای کاهش آسیب دیدگی فرزندان ، آموزش های لازم به افراد داده شود.

معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور افزود: طرح بشیر در سه گام شامل استقرار( نهایی سازی محتوا و متون آموزشی)، اجرا در استان هایی که میزان نرخ طلاق در آنها با شیب بالایی روبروست و اجرا در سایر استانهای کشور ، عملیاتی می شود.
منبع: ایرنا
 
 
assssss
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۲:۵۰:۴۳
ببشید.مردان درمعرض خشونت چکارکنن؟