کباب به خصوص برای ایرانی ها با بوی ریحان و خاطرات خوش همراه است در حالی که در “وانفوجینگ” خبری از این مواد غذایی نیست و منظور چینیها از کباب انواع موجودات جنبنده روی زمین است که به سیخ کشیده شده و منتظرند تا مشتری درخواست کند و روی زغال قرار بگیرند و کباب شوند.
بوی ناآشنا و غریبی که فضا را پرکرده خبر از این دارد که به قلمروی کباب فروشها نزدیک شدید و هر چه نزدیکتر میشوید این بوی عجیب، نامطبوعتر هم میشود. همه چیز در بساط این دستفروشها پیدا میشود. از سوسک، هشت پا، عقرب و هزارپا گرفته تا انواع معمولتر مثل سیرابی، جگر، بلال و انواع میوهها!