به بهانه روز جهانی آلزایمز؛

درباره آلزایمر، بیماری علیه خاطرات، یادت مرا فراموش

31 شهريور 1399 ساعت 18:29

۳۱ شهریور روزجهانی آلزایمر است و همین مناسبت بهانه‌ای شد تا به بررسی این بیماری و اصلاح سبک زندگی برای پیشگیری از آلزایمر بپردازیم.


به گزارش ایران خبر،۳۱ شهریور روزجهانی آلزایمر است و همین مناسبت بهانه‌ای شد تا به بررسی این بیماری و اصلاح سبک زندگی برای پیشگیری از آلزایمر بپردازیم.
 
ممکن است تا‌به‌حال تجربه‌ی به‌یاد نیاوردن چیزی را داشته باشید که هرچقدر تلاش می‌کنید بی‌فایده است. حالا شما تصور کنید این اتفاق در طول روز چندین‌بار برایتان تکرار شود و یا همیشگی باشد، چه احساسی به‌شما دست می‌دهد؟ طبیعتا حس بسیار بدی است.

آلزایمر درناک‌ترین نوع فراموشی‌ست، تاجایی که ممکن است در گذشته بمانید و هیچ خاطره‌ای از زمان حال در ذهنتان نماند و یا درحالت بدتر حتی خودتان هم به‌یاد نیاورید.
آلزایمر درناک‌ترین نوع فراموشی‌ست، تاجایی که ممکن است در گذشته بمانید و هیچ خاطره‌ای از زمان حال در ذهنتان نماند و یا درحالت بدتر حتی خودتان هم به‌یاد نیاورید.

۳۱ شهریور روزجهانی آلزایمر است و همین مناسبت بهانه‌ای شد تا به بررسی این بیماری و اصلاح سبک زندگی برای پیشگیری از آلزایمر بپردازیم. با ما همراه باشید.

آلزایمر
علائم و نشانه‌های ابتلا به بیماری آلزایمر
۱. کاهش توانایی در به خاطرسپاری و به یاد آوردن اطلاعات جدید مانند: ۲. اختلالات در استدلال، وظایف پیچیده و انجام قضاوت، به عنوان مثال: ۳. اختلالات تجسمی که به عنوان مثال، به علت مشکلات بینایی چشم وجود دارد مانند: ۴. اختلال در صحبت کردن، خواندن و نوشتن، به عنوان مثال:
دشواری در یافتن کلمات در حال صحبت کردن، تردید در صحبت کردن، املای خطادار
۵. تغییرات در شخصیت و رفتار، به عنوان مثال: البته آلزایمر علائم دیگری مانند کاهش شنوایی و ... دارد که نادر هستند و در این مطلب فرصت پرداختن به آن‌ها نیست.
چه بخوریم آلزایمر نگیریم؟
مصرف بعضی از موادغذایی می‌تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند. در این‌جا چند موادغذایی مفید را به‌شما معرفی می‌کنیم.
آلزایمر از این غذاها دوری کنید فقط تغذیه کافی نیست
همه ماجرای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر به تغذیه مربوط نمی‌شود. به این موارد دقت کنید:
ورزش کنید: هر هفته به یکی از این روش‌ها تحرک بدنی داشته باشید. به‌طور متوسط در طول هفته، ۱۵۰ دقیقه ورزش هوازی مانند پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، شنا و... انجام دهید. ۷۵ دقیقه، ورزش هوازی شدید مانند دوچرخه‌سواری روی تپه، کوهنوردی، شنای سریع و... داشته باشید. باغبانی، وزنه زدن و... نیز از روش‌های حفظ تحرک بدنی است.
ترک سیگار: بله! سخت است، اما باید به هر روش ممکن سیگار را برای همیشه کنار بگذارید.
ورزش ذهن: مغز شما باید به شکل درست و مفیدی فعال باشد. به یکی از این روش‌ها:
جدول حل کنید: هر نوع جدولی برای این منظور خوب است.
زبان جدید یاد بگیرید: حتی درحد تفریح!
پازل درست کنید: معما حل کرده و به سوال‌های روان‌شناسی- روانپزشکی جواب دهید. البته بیشتر به جنبه فعالیت مغز و تفریحی بودن آن توجه کنید.
کتاب بخوانید و بنویسید: هرچه به نظرتان می‌رسد، بنویسید تا ذهن آرام شود؛ به‌ویژه اگر دچار حس ناخوشایندی هستید.
آلزایمر
از خودتان مراقبت کنید: منظور، مراقبت جسمی و روانی است. حتی اگر ورزش می‌کنید باید مراقبت‌های فیزیکی لازم را انجام دهید.
آرام شوید: سعی کنید هر روز، چند ساعت به ذهن آرامش دهید. برای این کار، تلفن همراه را خاموش کرده و به کار موردعلاقه خود بپردازید؛ حتی اگر این کار موردعلاقه فقط خواب و استراحت است.
استرس و اضطراب را درمان کنید: سعی کنید با حل مسائل، استرس و اضطراب را از خودتان دور کنید.
معاشرت کنید: با آن‌هایی که حس خوبی به شما می‌دهند، معاشرت کرده و از افرادی که به هر دلیل حس ناخوشایندی در شما ایجاد می‌کنند، فاصله بگیرید و با آن‌ها رفت و آمد نکنید.


کد مطلب: 154074

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/154074/درباره-آلزایمر-بیماری-علیه-خاطرات-یادت-مرا-فراموش

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir